ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με νίκη δεν τον νοιάζει τίποτα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κόντρα σε θεούς και δαίμονες πήρε χρυσό βαθμό στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ και ορίζει την τύχη του στην τελευταία αγωνιστική.

 

Εφτασε τους 30 βαθμούς και κράτησε την 12η θέση που τον κρατάει (για την ώρα) στη Super League εφόσον πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Από την άλλη, δεν έλειψαν τα θαυμάσια από την 29η αγωνιστική της Super League καθώς η ΑΕΚ σαν άλλος Παναθηναϊκός κατάφερε να ηττηθεί από την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (!) κι έτσι με τους 34 βαθμούς οι "βυσσινί" σώθηκαν οριστικά.

Βέβαια, υπάρχουν και ομάδες που παίζουν για την ιστορία τους και τη φανέλα τους όπως ο Πανιώνιος ο οποίος δεν έκανε καμία χάρη σε κανέναν και έπαιξε στα ίσα τον ΠΑΣ Γιάννινα σ΄ένα διπλό που κατέρρεε στις στοιχηματικές εταιρίες. Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 κι άφησε τους Γιαννιώτες στους 27 με το 1,5 πόδι στην Football League.

Το ίδιο θα έρθουν να κάνουν και στην Τρίπολη οι Κυανέρυθροι και η νίκη του ΑΣΤΕΡΑ θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η Ξάνθη "καθάρισε" εύκολα τον Απόλλωνα και έσωσε την παρτίδα στο τέλος.

Τρεις ενδιαφερόμενοι για μια θέση

Οσον αφορά την μάχη της παραμονής, πλέον ΑΣΤΕΡΑΣ, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν βαθμολογικό κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία:

12) ΑΣΤΕΡΑΣ

13) ΟΦΗ

14) ΠΑΣ Γιάννινα

*Ο 12ος σώζεται απ' ευθείας, ο 13ος παίζει μπαράζ, ο 14ος υποβιβάζεται

Στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή ήττας του ΑΣΤΕΡΑ από τον Πανιώνιο και νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς και διπλό του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίζει μπαράζ καθώς αν ισοβαθμίσει στους 30 με τον ΠΑΣ είναι από πάνω.

Με ισοπαλία οι Αρκάδες κόντρα στον Πανιώνιο θα φτάσουν τους 31 και θα περιμένουν να μην κερδίσει ο ΟΦΗ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να μην μπλέξουν στα μπαράζ.

Με νίκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν ασχολείται με κανένα άλλο αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής (Κυριακή 05/05 19:00):

ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος

Ατρόμητος - ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Τι θέλουν

ΑΣΤΕΡΑΣ: Νίκη με Πανιώνιο, ή ίδιο αποτέλεσμα με ΟΦΗ για να σωθεί σίγουρα

ΟΦΗ: Νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και μη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι σε Πανιώνιο για να σωθεί απ' ευθείας και να παίξει μπαράζ ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Για να σωθεί: πρέπει να κερδίσει τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και να μην κερδίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ τον Πανιώνιο στην Τρίπολη και ο ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Για να παίξει στα μπαράζ: Νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ για να τον προσπεράσει και να παίξει μπαράζ καθώς σε πιθανή ισοπαλία του ΟΦΗ είναι από κάτω.

* Ορατό είναι το ενδεχόμενο και τριπλής ισοβαθμίας! Αν νικήσει ο ΠΑΣ, χάσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ και πάρει Χ ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 30 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα σώζεται ο Αστέρας, ο οποίος στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει 8 βαθμούς. Ο ΟΦΗ θα παίξει μπαράζ (έχει 4 βαθμούς) και θα υποβιβαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα (2 βαθμούς). Το τελευταίο σενάριο ισχύει και αν ισοβαθμήσουν μόνο ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων