ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

O Αντωνης Συκαρας στον Arcadia 93.8 (video)

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη του νίκη στην κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση Muay Thai Grand Prix ,ο αθλητής του Combat Team Τρίπολης Αντώνης Συκαράς φιλοξενήθηκε στον Arcadia 93.8.

,
Arcadia Sports

Στοχος μου το Πανευρωπαϊκο και το Παγκοσμιο τον Μαρτιο

Ο Αρκάς ποδηλάτης της ΑΕΚ, Χάρης Καστραντάς μίλησε για την επιτυχία του να είναι αναπληρωματικός στην εθνική Ολυμπιακή ομάδα στο Τόκιο το καλοκαίρι αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

,
Arcadia Sports

To video... ζεσταμα για το Skiritida R5n!

Oι διοργανωτές του Skiritida R5n δίνουν ραντεβού για το φετινό κορυφαίο αθλητικό και πολιτισμικό γεγονός της Πελοποννήσου με ένα ξεχωριστό video!

,
Arcadia Sports

Νεα ημερομηνια για το Skiritida R5n!

Οι διοργανωτές ικανοποίησαν τα σχετικά αιτήματα και έτσι το φετινό κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της Αρκαδίας θα διεξαχθεί στις 20 και όχι στις 27 Ιουνίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί! 

,
Arcadia Sports

Πολλα δωρα στους δρομεις του Μαραθωνιου Ναυπλιου 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τον Νέο Χορηγό του Μαραθωνίου Ναυπλίου που είναι το ΙΚΤΕΟ «ΔΡΟΜΟΣ». Ευχαριστεί τους Μεγάλους Χορηγούς: New Balance – ΦΟΥΓΑΡΟ – ΑΜΣΤΕΛ Free και τους Χορηγούς: Οικογένεια Χριστοδούλου και Βίκος, που για άλλη μια χρονιά στηρίζουν τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και τις παράλληλες εκδηλώσεις του.

,
Arcadia Sports

Το SkiritidaRun 5 μολις ξεκινησε

Ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο της Αρκαδίας και όχι μόνο, θα διεξαχθεί και φέτος για πέμπτη φορά .

,
Arcadia Sports

Ροη Ειδησεων