ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Ορειβατικες εξορμησεις στο Φαραγγι του Λουσιου

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων εξορμά την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο πανέμορφο Φαράγγι του Λούσιου. Θα διασχίσουμε το πλούσιο σε βλάστηση φαράγγι μέσα από καλοχαραγμένο μονοπάτι. Μια ευκαιρία να επισκεφτούμε ιστορικούς  τόπους και να δροσιστούμε στα νερά του ποταμού. 

,
Arcadia Sports

Ακολουθηστε τον Ε.Ο.Σ. Τριπολης στην επομενη εξορμηση του

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης διοργανώνει κοινή πορεία με τον Πεζοπορικό Όμιλο Αθηνών στην καρδιά του Μαινάλου, την Κυριακή, 23 Απριλίου 2017. Η πορεία θα ξεκινάει από τα Κανελλάκια και θα καταλήγει στο Ζυγοβίστι.

,
arcadiasports

ΣΑΟΟ: Άρχισε η ορειβατικη σεζον!

Πλήθος μελών, φίλων και συμπολιτών μας  κατέκλυσε χθες, Τετάρτη 28/09/2016, το γραφικό εξωκλήσι  της Ανάληψης στον βράχο της Πηγής,  με την ομορφότερη θέα προς την Τρίπολη, στην εκδήλωση για την έναρξη της νέας ορειβατικής  περιόδου του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών - Οικολόγων!!

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Εξορμηση στον Παρνωνα!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων εξορμά την ερχόμενη Κυριακή 02/10/2016 στον πανέμορφο Πάρνωνα, ξεκινώντας τις ορειβατικές  δραστηριότητες της φθινοπωρινής-χειμερινής περιόδου.

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Προσκληση στην Αναληψη!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες στην εκδήλωση για την έναρξη της νέας ορειβατικής περιόδου, την Τετάρτη 28/9/2016  και ώρα 19.30 στο γραφικό ξωκλήσι της Ανάληψης στο βράχο της Πηγής με την ομορφότερη θέα προς την Τρίπολη. 

,
arcadia-sports.gr

Ροη Ειδησεων