ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

ΣΑΟΟ: Άρχισε η ορειβατικη σεζον!

Πλήθος μελών, φίλων και συμπολιτών μας  κατέκλυσε χθες, Τετάρτη 28/09/2016, το γραφικό εξωκλήσι  της Ανάληψης στον βράχο της Πηγής,  με την ομορφότερη θέα προς την Τρίπολη, στην εκδήλωση για την έναρξη της νέας ορειβατικής  περιόδου του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών - Οικολόγων!!

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Εξορμηση στον Παρνωνα!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων εξορμά την ερχόμενη Κυριακή 02/10/2016 στον πανέμορφο Πάρνωνα, ξεκινώντας τις ορειβατικές  δραστηριότητες της φθινοπωρινής-χειμερινής περιόδου.

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Προσκληση στην Αναληψη!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες στην εκδήλωση για την έναρξη της νέας ορειβατικής περιόδου, την Τετάρτη 28/9/2016  και ώρα 19.30 στο γραφικό ξωκλήσι της Ανάληψης στο βράχο της Πηγής με την ομορφότερη θέα προς την Τρίπολη. 

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Απο την βραβευση στο "Ευχαριστω"!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών - Οικολόγων ευχαριστεί τους διοργανωτές του πρώτου “Ellinikon Cross Country Race”, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016,  για τη βράβευση του Συλλόγου μας " … για την προσφορά του στην αναβίωση των μονοπατιών του Μαινάλου …". 

,
arcadia-sports.gr

ΣΑΟΟ: Εξορμηση στη νοτια Ευβοια!

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων εξορμά το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου 2016 στη νότια Εύβοια, στο όρος Όχη (1398μ.) και στην χαράδρα των Καλλιανών.

,
arcadia-sports.gr

Φαραγγι "Παντα Βρεχει"!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερου κάλους ορειβατική εξόρμηση στο φαράγγι "Πάντα Βρέχει" στην Ευρυτανία, το Σαββατο στις 27-8-2016 και για δύο ακόμα ημέρες!

,
arcadia-sports

Στην Οστρακινα με Φεγγαρι!

Σε νυκτερινή ανάβαση καλεί τους φίλους του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης την ερχόμενη Τετάρτη (17/08).

,
arcadia-sports.gr

ΕΟΣ: Ραντεβου με τα αστρα!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, σας προσκαλεί σε ένα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, στο Ορειβατικό Καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" του συλλόγου, στην Οστρακίνα, τη Δευτέρα στις 8 Αυγούστου 2016.

,
arcadia-sports

Ροη Ειδησεων