ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σκουλά εσείς; 100 κιλά αρχ#$@ εμείς!!!

Τα κραυγαλέα λάθη της διαιτησίας του Σκουλά στο Γεντί Κουλέ, δεν επέτρεψαν στον Αστέρα να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, χάρη στο καταπληκτικό τέρμα του Τσιλιανίδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον η ομάδα δεν κινδυνεύει με απευθείας υποβιβασμό. "Σφραγίζει" την παραμονή με Πανιώνιο.

 

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα. Οσο κυλούσαν τα λεπτά ο Αστέρας κέρδιζε περισσότερο χώρο και προσπαθούσε από τον άξονα να γίνει απειλητικός.

Ορτέγκα και... δοκάρι!

Στο 10’ οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο γκολ! Μετά από ωραία εκτέλεση του Τσιλιανίδη, η μπάλα έφτασε στον Ορτέγκα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά για κακή του τύχη η μπάλα

Πέναλτι για γέλια

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σκουλάς είδε τράβηγμα του Βλάχου μέσα στην μεγάλη περιοχή πάνω στον Σάσι, με αποτέλεσμα να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Βαζ Ρικάρντο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 21’ οι γηπεδούχοι μετά από κόρνερ, σημάδεψαν το δοκάρι του Αθανασιάδη με την κεφαλιά του Γιακουμάκη.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για το 1-1

Οι Αρκάδες έχασαν τέραστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κώτσιρας με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Φερνάντεθ στην μεγάλη περιοχή αλλά το τελειώμα του Ισπανού ήταν κακό, καθώς η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σωτηρίου.

 

Ο Σκουλάς έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, τη στιγμή που ο Αστέρας είχε κερδίσει κόρνερ.

Ο Αστέρας είχε πολλά παράπονα για την διαιτησία από τον συγκεκριμένο διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως για την απόφαση του πέναλτι αλλά και για τα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα που δόθηκαν από την πλευρά του.

Ο Σκουλάς δεν είδε πέναλτι σε χέρι του Γιαννούλη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες του Αστέρα να ζητούν πέναλτι στο 55’ για χέρι του Γιαννούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο κ.Σκουλάς ωστόσο γι’ ακόμη μία φορά είχε αντίθετη άποψη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλόπουλος από κοντινή απόσταση μετά από φάουλ έκανε το σουτ, ωστόσο αυτό κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Τσιλιανίδης και ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!

Η ομάδα της Τρίπολης δεν το έβαλε κάτω και στο 55’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ορτέγκα πέρασε στον Τσιλιανίδη με ωραία σέντρα και αυτός με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-1.

Μετά το γκολ του Τσιλιανίδη, οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας αποτελεσματικά τους αντιπάλους τους.

Στο 73’ ο σκόρερ του Αστέρα, μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του ωστόσο στη συνέχεια της φάσης δεν πρόλαβε να κρατήσει την μπάλα εντός ορίων, καθώς κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Ρόλε από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βάλει καλά το πόδι του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων. 

 

Σκόρερ: Τσιλιανίδης (55')

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (50’ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα (70’ Φερέιρα), Γιακουμάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής (75’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (90' Δουβίκας) , Φερνάντεθ (82’ Ρόλε)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων