ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετράκης: "Ο Αστέρας άλλαξε επίπεδο"

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, παρά την ήττα της ομάδας του με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Ο Κρητικός τεχνικός των Ηπειρωτών, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, ενώ θεωρεί ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα.
 
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα πολυ δυνατο φιλικό για εμάς, για να βγαλουμε χρησιμα συμπερσασματα για την στυνεχεια. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομαδες και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Στο κομμάτι το επιθετικό είχαμε καλή διαχείριση της μπάλας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετές ευκαιρίες αλλά ούτε ο Αστέρας δημιουύργησε ευκαιρίες. Οι όποιες προϋποθέσεις προέκυψαν από λάθη των δύο ομάδων. Είχαμε στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι που μας δίνουν την δυνατότητα να δουλέψουμε στο 1/3 της επίθεσης. Ήταν χρήσιμο φιλικό για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την σημερινή βάση και είχαμε καλή εικόνα. Κάθε μέρα πρέπει να επενδύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Πιστεύω ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα. Είναι σημαντική η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Θεωρώ ότι έχουν μπει οι προϋποθέσεις για να έχει ο Αστέρας μια καλή χρονιά. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δύο ενδεκάδες με καλή ποιότητα. Θέλει περισσότερη δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό βέβαια είναι δουλειά του συναδέλφου και καταθέτω την γνώμη μου με πολύ σεβασμό.
Έχω πει στον πρόεδρο της ομάδας ότι απαγορεύεται να ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Υπάρχει βεβαίωση ότι δεν θα γίνει. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό και φέτος".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων