ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα και καλό! (PHOTOS)

Το φανταστικό γκολ του Σκούρτη από το 3' έκρινε τον πρώτο φιλικό αγώνα του Αστέρα στην Τρίπολη.

Τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα "υπέγραψε" και ο Κοσίτσκι με εκπληκτική απόκρουση στο πέναλτι του Τσάβες. Παιχνίδι με ένταση, ρυθμό, δύναμη από τις δύο ομάδες, που έδωσαν την ευκαιρία στους προπονητές τους για συμπεράσματα.


Δύο και μόνο στιγμές θεάματος άξιζαν για όλο το πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη από το 3`, με το φανταστικό γκολ του Σκούρτη, με σουτ έξω από την περιοχή στο δεξί παραθυράκι.

Η δεύτερη στο 33', μετά το πέναλτι που κέρδισε (για χέρι στον Τορμένα) και εκτέλεσε ο Τσάβες, με τον Κοσίτσκι να πραγματοποιεί εκπληκτιή επέμβαση τεντώνοντας το χέρι του στη δεξιά γωνία.

Το 1-0 στο σχηματισμό 4-3-3 του Αστέρα, ήταν αποτέλεσμα μιας ομάδας που είχε συνοχή, ήταν συμπαγής και δημιουργούσε φάσεις, έστω λίγες. Το σουτ του (πολύ δραστήριου Φούντα) και οι κεφαλιές Αλόκο και Μπαράλες ήταν οι καλύτερες στιγμές για ένα δεύτερο γκολ.

Οσο για το αμυντικό κομμάτι, παρά την προσπάθεια του ΠΑΣ να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα, στην ουσία ο Κοσίτσκι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα του (ο Γιάννου είχε περάσει από το 39` στη θέση του Μπαράλες). Εμειναν μόνο Παντελιάδης και Κοσίτσκι, που βγήκαν στη συνέχεια. Ο προπονητής του ΠΑΣ, όμως, Γιάννης Πετράκης, επέλεξε να κάνει αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα και έτσι ο ρυθμός "κόπηκε" πολλές φορές.

Για τον Αστέρα είχαμε ένα καλό φάουλ του Λανθαρότε, μια καλή προσπάθεια και σουτ από τον Χαμντανί και κάποιους καλούς συνδυασμούς στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΠΑΣ απείλησε προς το τέλος του αγώνα, με Κοζορώνη (εξαιρετική επέμβαση του Θεοδωρόπουλου), Τσουκαλα και Σαπαλίδη, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Ο Αστέρας συμπερασματικά έδειξε κάποια καλά στοιχεία, έδειξε σημάδια της δουλειάς που γίνεται, αλλά έχει δρόμο και χρόνο για να φτάσει σε ετοιμότητα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γιάννης Δελφάκης με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπόπουλο-Πετρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Γκοβέσης.

 

Το live της αναμέτρησης:

Β' Μέρος

-> Ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα, να επικρατεί με 1-0 με γκολ του Σκούρτη από το τρίτο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.


->Τρία λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων...

 90+1' Ο Σαπαλίδης  βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, ωστόσο ο τελευταίος μπλοκάρει την μπάλα.

 90' Κόρνερ για τον ΠΑΣ από τα αριστερά: Ο Κρητικός εκτελεί, ο Σκόνδρας θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ...

 87' Μακρινό σουτ του Τσουκαλά, ο οποίος με μακρινή λόμπα, προσπάθησε να "κρεμάσει" τον εκτός εστίας Θεοδωρόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

85' Ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοροζώνη.

83' Κίτρινη κάρτα στον Σανκαρέ.

75' Αρκετές αλλαγές και για τον ΠΑΣ με την είσοδο των Κρητικού, Κοζάκη, Κοροζώνη, Περιστερίδη, Γαρουφαλιά.

 68' Πολύ καλό σουτ του Ιγκλέσιας η μπάλα πέρασε άουτ...

66' Πολύ καλή ενέργεια του Χαμντανί, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ με το αριστερό, εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

64' Νέα αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Κυριακόπουλος αντικαθιστά τον Παντελιάδη.

61' Αλλαγή και για τον Αστέρα: Ο Θεοδωρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Κοσίτσκι.

 60' Αλλαγές για τον ΠΑΣ: Οι Μυρθιανός, Ηλιάδης και Σαπαλίδης θα περάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

 55' Σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά, βγαίνει και μαζεύει ο Κοσίτσκι.

 53' Φάουλ του Σκόνδρα στον Μπερτόλιο. Πολύ καλή εκτέλεση του Λανθαρότε, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των Ηπειρωτών.

-Με την διάταξη 4-2-3-1 αγωνίζονται οι Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο...

-Άρχισε το δεύτερο μέρος, με αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες...

 

 

 

 

 Α' Μέρος:

-> Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα να προηγείται με γκολ από τα αποδυτήρια χάρις στο γρήγορο γκολ του Σκούρτη...

->Ένα λεπτό θα είναι ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων...

 45' Ο Γιάννου μπήκε στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ από τα αριστερά, "έσπασε" την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Μπέριος απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

44' Φάουλ του Ίλιτς στον Τορμένα.

41' Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Γιάννου στην θέση του Μπαράλες.

40' Κίτρινες κάρτες σε Τσουκαλά, Μανιά και Φούντα.

39' Αγκωνιά του Μανιά εκτός φάσης στον Φούντα και επικρατεί ένταση στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

 38' Φάουλ στον Μπαράλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Φούντας εκτελεί, απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ.

35' Πέναλτι για τον ΠΑΣ: Ο Κοσίτσκι αποκρούει την εκτέλεση του Τσάβες!

 27' Ο Παντελιάδης εκτελεί το φάουλ, η μπάλα βρίσκει στον Ακόστα και καταλήγει κόρνερ. Γυριστή κεφαλιά του Αλόκο, ύστερα από εκτέλεση του Φούντα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

 26' Κίτρινη κάρτα στον Μπέριο, ο οποίος ανέτρεψε τον Φούντα στα όρια της μεγάλης περιοχής.

24' Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο από τον διαιτητή Δελφάκη.

17΄Φάουλ του Μπέριου στον Μπαράλες. Ο Φούντας εκτελεί, ο Μπέριος απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ με κεφαλιά. Απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ.

 13' Ο Τζημόπουλος εκτέλεσε φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά η κεφαλιά του Μανιά έστειλε την μπάλα άουτ.

12' Σέντρα από τα δεξιά από τον Δημούτσο προς την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, ωστόσο το σουτ του Φούντα εντός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.

3' ΓΚΟΟΟΛ 1-0 O Bασίλης Σκούρτης με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ανοίγει το σκορ...

Άρχισε η αναμέτρηση


Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Κουάτε, Ντουντού, Δημούτσος, Σκούρτης, Φούντας, Μπαράλες

Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μούκαμ, Γκοϊάν, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Μάσα, Γιάννου, Λανθαρότε, Κυριακόπουλος

 



ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενίκου, Καρανίκας, Μπέριος, Λόπεζ, Ακόστα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Μανιάς

Στον πάγκο οι Περιστερίδης, Κρητικός, Γαρουφαλιάς, Σαπαλίδης, Κοροζώνης, Σκόνδρας, Κοζάκης, Μυρθιανός

Παραλειπόμενα πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων