ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας περισσότερο από ποτέ"

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Γιάννης Καστρίτης, με το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Αρκαδικού  με 62-77 στο Μετς επί του Παγκρατίου.

Ο προπονητής του Αρκαδικού εξέφρασε την αισιοδοξία του να μην έχει κάτι σοβαρό ο Πέτρος Νοέας, ο οποίος τραυματίστηκε στα τέλη του ημιχρόνου. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης για την ερχόμενη αναμέτρηση με το Ψυχικό.

Αναλυτικά:

"Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και στην πορεία του πρώτου ημιχρόνου ίσως κάπου να χαλαρώσαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά βγήκαν πολύ συγκεντρωμένα ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Δεν είναι τυχαίο ότι κρατήσαμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σε χαμηλό σκορ. Από ένα σημείο και μετά πήραμε την διαφορά στο σκορ, έχουμε τα κατάλληλα παιδιά για να το διαχειριστούμε και τέλος καλό, όλα καλά και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια σε όλους.

Πέρα από την σημαντική νίκη ένα κομμάτι που μας απασχολεί πάρα πολύ είναι ο τραυματισμός του Νοέα όπως φυσικά και ο οποιοσδήποτε τραυματισμός κάποιου παίκτη μας. Στην περίπτωση του Πέτρου περιμένουμε τα νέα και θα δούμε μέσα στην εβδομάδα πως θα πάει. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το έχουμε τονίσει από την στιγμή που ανεβήκαμε στην δεύτερη θέση. Δεν μας απασχολούν και δεν κοιτάζουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Ξέραμε ότι εμείς θέλουμε μόνο νίκες και πλέον με νίκη το Σάββατο κόντρα στο Ψυχικό θα έχουμε πραγματοποιήσει τον στόχο μας. Οπότε αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς και γεροί όλοι από το ξεκίνημα της εβδομάδας για να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι με το Ψυχικό, είμαστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να πούμε κάτι στον κόσμο. Θα επαναλάβω αυτό που λέμε κάθε φορά. Μας δίνουν τεράστια ώθηση και τεράστια στήριξη. Με την δική τους συμβολή και την δική τους βοήθεια έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το Σάββατο τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ και να ξέρει ο κόσμος ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται υπομονή και θα πρέπει να το παλέψουμε και εμείς αλλά και ο κόσμος φάση φάση όλο το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο τελικό και επιθυμητό αποτέλεσμα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων