ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζαραδούκας: "Ο Αστέρας δείχνει χαρακτήρα" (VIDEO)

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αστέρα, επέστρεψε ως αντίπαλος στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και μίλησε στην WEB TV του a-s. 

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά: 

"Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, δείχνει χαρακτήρα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε και προχωράμε μπροστά. Ημασταν πολύ καλοί τακτικά, βγάλαμε κάποιες φάσεις, κάναμε και αντεπιθέσεις, αλλά δεν έκατσε. Ο Αστέρας είναι καλός στα στημένα, εκμεταλλεύτηκε τη φάση και πέτυχε το γκολ.

 

Για τη διαιτησία: "Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Οι αρμόδιοι ας το κρίνουν. Ο διαιτητής εκείνη τη στιγμή αυτό βλέπει, αυτό σφυράει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο". 

 

Για τον Αστέρα: "Εχει πολύ καλούς παίκτες, μακάρι να κάνει ένα βήμα περισσότερο, όπως κάθε χρόνο". 

 

Για τους στόχους του Πλατανιά: "Πρέπει να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί είναι δύσκολο στα τελευταία παιχνίδια". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων