ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε" (VIDEO)

Ο Γιώργος Ζησόπουλος, θέλησε, ως αρχηγός του Αστέρα, να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και την διοίκηση, δίνοντας το σύνθημα ανασυγκρότησης και επιστροφής στα καλά αποτελέσματα καθώς η συνέχεια είναι δύσκολη. 

Δείτε στο video που ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιώργου Ζησόπουλου:

"Από όλα τα ατυχή αποτελέσματα πρέπει να διδασκόμαστε κάτι. Εμείς παίρνουμε την ευθύνη σαν παίκτες. Σαν αρχηγός της ομάδας θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, από την διοίκηση, από όλους γιατί δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να μας γιγαντώσει, να μας διδάξει πολλά και στο τέλος να κάνουμε αυτοκριτική ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί σαν ομάδα, ώστε να μην επαναληφθεί γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Από την στιγμή που ο στόχος του Κυπέλλου δεν είναι εφικτός, να κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εκεί και να πάμε παρακάτω.
 Νομίζω ότι διαχειριστήκαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς φάση το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής στην μόνη φάση που κατάφερε και έκανε, σκόραρε. Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα κατώτερης δυναμικής, κατώτερης κατηγορίας, μπορέσει και σκοράρει, γιγαντώνεται, μπαίνει δυνατά σε όλες τις μονομαχίες. Εμείς είτε ανορθόδοξα, είτε με ορθόδοξο τρόπο, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Δεν ήρθε το γκολ που περιμέναμε, το παλέψαμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτή η προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε. Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ, όπως είπα και πριν. Συνεχίζουμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων