ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να παλεύει και ας πέσει όρθιος!

O Χρήστος Γεννιάς γράφει για τον Αρκαδικό που θέλει ο κόσμος να βλέπει. Γιατί πέρα από το αποτέλεσμα, αυτό που μετρά είναι κι ο τρόπος που αυτό έρχεται! 

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Μια ομάδα που απέναντι στον Δούκα έδινε τα πάντα μέσα στο παρκέ,με καρδιά και πάθος,μια ομάδα που αν συνεχίσει έτσι,μετά το λίφτινγκ που έκανε η διοίκηση με τον νέο προπονητή και τους 2 νέους παίχτες,δείχνει ότι μπορεί να μείνει στην Α2 και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!

Μπροστά σε 500(!!) και πλέον φιλάθλους του,ο Αρκαδικός έφτασε στην 3η και πολύ σημαντική νίκη του,"μπήκε" βαθμολογικά στο γκρουπ των play-out,και βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από το πλεονέκτημα έδρας αυτής της επίπονης διαδικασίας της παραμονής!

Φτάνοντας στο τέλος του 1ου γύρου λοιπόν,το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον 2ο Χολαργό,είναι εξ ορισμού δύσκολο!Η ομάδα μας όμως χωρίς πίεση ΠΡΕΠΕΙ να διεκδικήσει ότι της αναλογεί αφού αν καταφέρει και κάνει την έκπληξη τότε θα έχει πετύχει ένα τεράστιο βήμα παραμονής!

Έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ο Αρκαδικός μας έχει πετύχει μεγάλα διπλά,γιατί να μην το καταφέρει και τώρα;;Τον θεωρώ ένα πληγωμένο θηρίο που πάντα είναι επικίνδυνο,και ακριβώς για αυτο τον λόγο έχω πάντα μια αισιοδοξία!

Την ομάδα μας την θέλουμε να παλεύει,και ας πέσει όρθια,περήφανα και Αρκαδικά!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων