ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη μη διαπραγματεύσιμη!

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Αρκαδικός υποδέχεται  το Παγκράτι (Σάββατο,17.00, ΔΑΚ Τρίπολης, live Αρκαδία 93,8)Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου.

 

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παιχνίδια όπως αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθούν με κάθε κόστος. Κάτι σαν τελευταία ζαριά στο δικό μου μυαλό αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι αν δεν κερδίζεις και τον τελευταίο τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά!

Σίγουρα ο Αρκαδικός δεν παίζει κακό μπάσκετ και στις τελευταίες αγωνιστικές μπορούσε να έχει άλλες 2 νίκες και σίγουρα υπάρχουν πάντα στιγμές που αδίκησε τον εαυτό  του! Επειδή όμως με τα υποθετικά σενάρια δε γίνετε δουλειά, όλοι στην ομάδα έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των επόμενων 2 αγώνων ( με Παγκράτι και Ηράκλειο στην έδρα μας) και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού τα περιθώρια στενεύουν απειλητικά!

Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει  η θέση που βρίσκετε η ιστορική ομάδα του Παγκρατίου αφού και αυτοί εκεί ξέρουν ότι παίζουν ένα από τα τελευταία  τους χαρτιά για να ''σώσουν'' την κατηγορία ,και αυτό κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο το έργο της ομάδας του Γιάννη Διαμαντάκου!

Η επιστροφή της ομάδας μας σε ''ήρεμα νερά'' είναι πολύ σημαντική με το κλείσιμο του κακού πρώτου γύρου στην φετινή Α2,και όπως σε κάθε ομάδα όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα κλυδωνίζεται όλο το φετινό οικοδόμημα και αμφισβητούνται  άπαντες! Ξέρει πολύ καλά ότι ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σαιζόν ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος ακόμα και για όσα φάνταζαν αυτονόητα ,  όπως φάνταζε η  εύκολη παραμονή!

Προσωπικά εγώ που ζω την ομάδα έχω μια κρυφή αισιοδοξία, πιστεύω σε μια νίκη που θα αλλάξει όλη την ψυχολογία της ομάδας, μια νίκη που αυτόματα θα αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο! Έτσι θα επιβεβαιωθεί αυτό που λέω καιρό ότι ο Αρκαδικός έχει πολύ καλό υλικό, ότι αξίζει να μείνει και εύκολα μάλιστα στη κατηγορία, αλλά αρχής γενομένης από αύριο ,θα πρέπει να το αποδείξει  μέσα στο παρκέ! Η νίκη μη διαπραγματεύσιμη λοιπόν, για μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα με ακόμα καλύτερες μπασκετικές στιγμές και εικόνες!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων