ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ είσαι…!!!

Η πρώτη νίκη στην απαιτητική φετινή Α2 ήρθε λοιπόν για την ομάδα, απέναντι στους Μαχητές, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού ο Αρκαδικός βελτίωσε τα πάντα θα λέγαμε μέσα στο γήπεδο, συγκριτικά με τους 3 πρώτους αγώνες.

 

Μια νίκη που θεωρώ θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας για τη ομάδα μας, μιας ακόμη καλύτερης συνέχειας, αφού  η ομάδα έχει αρχίσει να ‘’δένει’’, δείχνει μεγαλύτερη αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού που θέλει να επιβάλει ο κόουτς Γιάννης Διαμαντακος, και το σημαντικότερο, μεγαλύτερο ζήλο και πάθος για κάθε μπάλα, κάθε άμυνα, κάθε φάση, πράγμα πολύ σημαντικό στην Α2  και όχι μόνο!!

Η προετοιμασία για το ματς απέναντι στον Αίολο Αστακό τελειώνει σήμερα Παρασκευή και την ίδια μέρα η ομάδα αναχωρεί για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου, και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι του νέου γηπέδου του Αστακού, πράγμα σημαντικό και για την ψυχολογία αλλά και για το κίνητρο που δίνει ένα τέτοιο γεγονός!

Ο Αρκαδικός χωρίς την πίεση πια της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι αν βγάλει τα στοιχεία που είδαμε στο τελευταίο του ματς πριν από αυτό, θα διεκδικήσει με  αξιώσεις τη  νίκη, θα εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα που του αναλογεί για αυτό, ειδικά ΤΩΡΑ που η ομάδα μας είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις, ενώ ο αντίπαλος μας (γιατί όλα είναι ‘’μέσα’’ στο παιχνίδι) έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών!

Θεωρώ ότι ο κόουτς Διαμαντακος διαβάζει άριστα τα παιχνίδια, δουλεύει πολύ το ροτεισιον στην ομάδα που και αυτή έχει πια βάθος, και νομίζω  ότι αυτό είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής σαν συμπέρασμα σε αυτή ν την νέα μπασκετική εποχή που βιώνουμε όλοι  στη πόλη μας.                                                                                                                                   

 Αρκαδικός είσαι λοιπόν, ας φάμε μια φορά και σε περίοδο κρίσης "Αστακό" και εμείς οι "φτωχοί" στήριξη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας για ακόμα καλύτερες μέρες , για ακόμα πιο όμορφους αγώνες! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων