ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κι ενώνουν τα χέρια...

Η "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδας, της οποιαδήποτε ομάδας, για τη νέα σεζόν, πάντα βγάζει συναίσθημα. Συνήθως καλό. Οπως προσδοκίες, ανυπομονησία, αγωνία, ελπίδα, για τους πιο ρομαντικούς, αγάπη. Ας "κουβαλήσουμε" αυτά όταν την Τρίτη (27/6, 19:00) θα δούμε για πρώτη φορά τον νέο Αστέρα. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η ομάδα συγκεντρώνεται για να προετοιμαστεί για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ακόμη, για την ομάδα που θα προσπαθήσει να φτιάξει ο Στάικος Βεργέτης, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αλλωστε, το ρόστερ είναι ακόμη στη διαδικασία της δημιουργίας. 

 

Ωστόσο, χρειάζεται να πούμε κάποια πράγματα συνολικά για τον Αστέρα και το πώς θα πρέπει να διαχειριστούμε όλα όσα θα εξωτερικεύσουμε για αυτόν στη διάρκεια της σεζόν. 

 

Ο Αστέρας προέρχεται από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα. Με προπονητές που δεν του "βγήκαν", με παίκτες που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, με εμφανίσεις που δεν συνάδουν με τον "δικό μας" Αστέρα. 

 

Ολα αυτά, όμως, δεν μπορεί να τα κουβαλάει και η φετινή ομάδα. Τα κατάλοιπα, πάντα προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Δεν μπορεί στο πρώτο χαμένο τετ α τετ της χρονιάς, να φέρουμε στο μυαλό μας όλα τα χαμένα τετ α τετ της σεζόν που πέρασε. Ή στην πρώτη λάθος πάσα. Ή στο πρώτο γκολ που θα δεχτεί η ομάδα. Ή πολύ περισσότερο στην πρώτη ήττα. 

 

Αν συμβεί αυτό, είτε από τον κόσμο είτε και από την ίδια την ομάδα, το "παιχνίδι" θα χαθεί και για φέτος. Ολα αυτά θα συμβούν, ποδόσφαιρο είναι άλλωστε. Και χαμένο τετ α τετ θα υπάρξει και λάθος πάσα και ήττα. Το θέμα είναι πώς όλοι εμείς θα τα διαχειριστούμε αυτά και το πώς αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ομάδα. 

 

Με λίγα λόγια, ο Αστέρας χρειάζεται τη στήριξη όλων. Είναι καθοριστική αυτή η χρονιά, ας το θυμόμαστε όλοι μας. Είναι λίγο πιο σημαντική από τις υπόλοιπες, ακριβώς γιατί ακολουθεί μία τόσο κακή σεζόν. 

 

Από τώρα, λοιπόν, που θα μπούμε στο γήπεδο, από αυτή την "πρώτη" της ομάδας μέχρι την "τελευταία" της περιόδου, ας τα έχουμε όλα αυτά στο μυαλό μας. Στήριξη χρειάζεται ο Αστέρας και πριν τη στήριξη, χρειάζεται και κάτι ακόμη. Να είμαστε όλοι εκεί. Περισσότεροι από πέρυσι, από πρόπερσι, από παραπρόπερσι. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

 

Και τώρα που, αντίστροφα ο χρόνος μετρά, που λέει και το τραγούδι, ας πάμε και 1-2 στόχους παρακάτω: "Κι ενώνουν τα χέρια... Ο Αστέρας το χρειάζεται αυτό! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων