ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η συνέπεια του Αστέρα "σκοτώνει" το άγχος

Στη μεταγραφική περίοδο η περίοδος αναμονής είναι η πιο ελκυστική. Συζητήσεις, ονόματα, διαπραγματεύσεις, ναυάγια και τελικά υπογραφές. Για σκεφτείτε το. Εχει την πλάκα του... 

 

Τα σοβαρά αρχίζουν όταν πια το ρόστερ έχει συμπληρωθεί και οι επίσημες υποχρεώσεις έχουν αρχίσει. Μέχρι τότε, όμως, ας απολαύσουμε την περίοδο αυτή. Εχει τη σημασία της, για τους απ' έξω και όχι τους ανθρώπους που "τρέχουν" τις μεταγραφικές υποθέσεις και πιέζονται για να τις ολοκληρώσουν, προσφέρει αποσυμπίεση. 

 

Είναι χρήσιμη. Και είναι... πολύ ίδια. Κάθε χρόνο, μία ερώτηση είναι εκείνη που ξεπερνάει οποιαδήποτε άλλη. Θα πάρουμε κανέναν; Ας είναι ακόμη Μάιος και ας έχεις τρεις μήνες μπροστά σου. 

 

Ας είναι και 31 Αυγούστου και ας έχεις κάνει δέκα μεταγραφές. Η ερώτηση "θα πάρουμε κανέναν;" είναι πάντα επίκαιρη. Και στην ουσία έχει μόνο μία απάντηση, όταν μιλάμε για τον Αστέρα. "Δεν πέρασε καμία μεταγραφική περίοδος χωρίς να πάρουμε..."

 

Θα πάρουμε, λοιπόν! Η συνέπεια που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ο Αστέρα διώχνει το άγχος!

 

Τα ονόματα προσεχώς... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων