ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εγρήγορση, προσοχή, αυτοσυγκέντρωση!

Μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση όχι μόνο για τον αγώνα του Αστέρα στη Βέροια, αλλά και για το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος έχει πολλά να κάνει το επόμενο διάστημα, έχει μαζευτεί πολλή δουλειά με λίγα λόγια, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει με τα αυτονόητα.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Πάντα οι διακοπές των εορτών δημιουργούν νέα δεδομένα. Ειδικά όταν πρόκειται για διακοπές, λίγο πριν την οριστική... διακοπή της αγωνιστικής περιόδου. Τότε που οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές δυνάμεις, αλλά και οι ίδιες οι ομάδες στη λειτουργία τους έχουν αρχίσει πλέον να "αδειάζουν". 

 

Ειδικά ο Αστέρας πέρασε μία δύσκολη σεζόν φέτος. Απρόσμενα διαφορετική από εκείνο που είχε στο μυαλό του όταν δημιούργησε την ομάδα της φετινής ζρονιάς. Είναι λογικό, λοπόν, να περιμένει αυτή να τελειώσει χωρίς άλλες περιπέτειες. 

 

Ολα αυτά δείχνουν ότι ο αγώνας με την Βέροια έχει περισσότερες δυσκολίες από όσες θα είχε αν γινόταν σε ροή σεζόν. Χρειάζεται, λοιπόν, μεγάλη εγρήγορση. Μεγάλη προσοχή. Μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. 

 

Οι παγίδες, ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος, είναι μεγάλες. Ισως και μεγαλύτερες από αυτές που έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή. Ισως και με νέες που θα δημιουργηθούν από λεπτό σε λεπτό στη διάρκεια του αγώνα. 

 

Δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια, λοιπόν, για χαλάρωση. Ούτε μια στιγμή. Στο κάτω - κάτω, όλα θα πρέπει να τελειώσουν τώρα, αυτή την αγωνιστική. Και να τελειώσουν όπως πρέπει. Επειδή δηλαδή μπορεί να τα τελειώσει ο ίδιος ο Αστέρας. Και όχι επειδή θα τα τελειώσουν άλλοι για εκείνον. Να έχει να το καυχιέται αυτό, όπως δεν μπορούν να κάνουν άλλες ομάδες... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων