ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οχι σε κρίση, αλλά υπό κρίση!

Είναι από μόνο του στενάχωρο όταν μια διοίκηση αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση πάνω της σε μια ομάδα. Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Για τον Αστέρα, που αυτό συμβαίνει πιο σπάνια, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. 

 

Είχαμε αντιληφθεί ότι όπως ήρθαν τα πράγματα, το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας έχει βρεθεί στο κεντρικό κάδρο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. "Οι πάντες κρίνονται", όπως είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος. 

 

Αυτοί οι έντεκα αγώνες που ακολουθούν θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την επόμενη σεζόν του Αστέρα. Και είναι σωστό να γίνει αυτό, είναι ο μοναδικός τρόπος να διαπιστωθεί επιτέλους ότι ο Αστέρας δεν είναι ένα "άσυλο" που μόνο προσφέρει. Χωρίς μάλιστα να έχει ανταπόδοση από εκείνους στους οποίους προσφέρει... 

 

Η ομάδα, λοιπόν, σε αυτή τη δύσκολη καμπή, αποφάσισε. Η ομάδα δεν θα βρίσκεται σε κρίση επειδή κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε στην καριέρα τους. Θα βρίσκεται υπό κρίση. Για το προσεχές διάστημα και κακά τα ψέματα, συνεχώς!

 

Μόνο έτσι θα μπορέσει να ξαναφτάσει στο επίπεδο που ήταν και στο οποίο την θαυμάσαμε εμείς που την βλέπαμε από κοντά, αλλά και οι υπόλοιποι που παρακολουθούσαν να σπάει ταβάνια και ήθελαν να την μιμηθούν. 

 

Στην ομιλία του προέδρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υπάρχει και κάτι ελπιδοφόρο. Το "κλείσιμό της". Αυτό που είπε: "Αν δεν το αλλάξετε εσείς, θα το αλλάξουμε εμείς". 

 

Μια υπόσχεση που δεν ακούγεται κυρίως στα αυτιά όσων την υποδέχτηκαν. Εκείνοι έτσι κι αλλιώς καλούνται πια να αποφασίσουν για τον εαυτό τους. Ακούγεται στα δικά μας, που θα εξακολουθήσουμε να είμαστε εδώ και θα περιμένουμε να ξαναδούμε τον κανονικό Αστέρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων