ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το χειρότερο είναι να παρατάς τον εαυτό σου!

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, ίσως και ολόκληρης της χρονιάς, ο Αστέρας αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Αστέρας στη Λεωφόρο κατέρρευσε...

 

Δεν μπορεί να γίνει εντελώς ξεκάθαρο αν αυτό συνέβη για αγωνιστικούς λόγους. Λόγω νοοτροπίας. Κούρασης. Γιατί η ομάδα λύγισε από το άγχος.  Γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Ο,τι και να είναι, μέσα σε λίγες ημέρες, από την Τούμπα στη Λεωφόρο, ήταν λες και έπαιξαν δύο διαφορετικές ομάδες. 

 

Αυτό, λοιπόν, εντελώς κατανοητό δεν μπορεί να είναι. Το τι συνέβη από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη και ο Αστέρας έπαθε μπλακ άουτ, είναι κάτι που θα πρέπει να το ψάξουν και να το βρουν προπονητές και ποδοσφαιριστές. Και να το εξηγήσουν όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, για να γνωρίζουμε πια κι εμείς τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ομάδα. 

 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μοιάζει η χρονιά να έχει τελειώσει για τον Αστέρα. Το 4-0 στο Κύπελλο είναι απίθανο να ανατραπεί, το -12 από την πεντάδα σε 11 αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Αρα; Το χειρότερο στο ποδόσφαιρο είναι να... παρατάς τον εαυτό σου. 

 

Αυτό το οποίο του συνέβη του Αστέρα στη Λεωφόρο, σχεδόν να τα... παρατήσει από το 32' και μετά, όταν το σκορ πήγε στο 2-0, δεν θα πρέπει να του συνβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πάντα πρέπει ένας σύλλογος να έχει στόχους. 

 

Ο Αστέρας πρέπει από τώρα να σχεδιάσει τη νέα του χρονιά. Να επιλέξει ως φιλοσοφία πώς θέλει να την δημιουργήσει και να αρχίσει να το κάνει. Με κριτήριο όχι το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και αυτό, αλλά κι εκείνο της Τούμπας. 

 

Αρκεί να μην παρασυρθεί ούτε από εκείνον τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ούτε από την απογοήτευση που δημιούργησε το 4-0 από τον Παναθηναϊκό. Ούτε το ένα θα του βγάλει ασφαλές συμπέρασμα ούτε το άλλο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων