ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τι έκανε στον ΠΑΟΚ και στον... εαυτό του!

Η κατάληξη του αγώνα, δίνει αξία στην παρουσία του Αστέρα στην Τούμπα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο κόρνερ, κάνουν καθυστέρηση για να τελειώσει ο αγώνας. Φέτος, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Ειδικά στην Τούμπα.

 

Συνολικά δεν τού έχουν συμβεί του φετινού ΠΑΟΚ πολλά από όσα τού έκανε ο Αστέρας στο γήπεδό του. Τού έβαλε δύο γκολ, τού είχε βάλει τέσσερα και ο Ατρόμητος, αλλά σε μια βραδιά που είχαν γίνει κωμικοτραγικές καταστάσεις για τον Δικέφαλο. Καμία άλλη ομάδα δεν του έβαλε πάνω από ένα γκολ στην Τούμπα. 

 

Συνολικά στο πρωτάθλημα φέτος, υπάρχει μόνο και ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη που σκόραρε δύο φορές στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, δύο στους 18 και ο Αστέρας. Κάτι λέει αυτό. 

 

Οπως επίσης λέει πολλά ότι ο Αστέρας πήγε στην έδρα του ΠΑΟΚ και τον πίεσε με τον τρόπο που δεν του έχει κάνει καμία άλλη ελληνική ομάδα φέτος. Προηγήθηκε απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν με τέτοια φορά. Και - το ακόμη πιο δύσκολο - αντέδρασε όταν ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1. Αντέδρασε ακόμη και μετά το 3-2 στην ευκαιρία του Στανισάβλιεβιτς. Και επίσης, ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα δεν έβγαλε τις ευκαιρίες που βγάζει συνήθως. 

 

Εχει δίκιο σε αυτά που είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Για να πάρει ομάδα αποτέλεσμα εκεί, έπρεπε να συμβούν απίστευτα πράγματα. Θυμηθείτε πώς το πήρε ο Ατρόμητος ή πώς το πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς που ο ΠΑΟΚ είχε 30 τελικές! Και δεν πήρε ο Αστέρας που είχε αυτή την παρουσία... 

 

Ομως, αυτό, επειδή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει, δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι. Είχε γίνει και στο Καραϊσκάκη, έγινε και στην Τούμπα. Ο Αστέρας να κάνει "γεμάτη" εμφάνιση, αλλά τελικά να φεύγει "άδειος". Αρα θα πρέπει να προβληματιστεί. 

 

Κυρίως να καταφέρει να μην του ξανασυμβεί. Διότι ένα αντίστοιχο παιχνίδι τον περιμένει σε λίγες ημέρες και στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό. Απέναντι σε μια ομάδα μπορεί όχι με τα ίδια χαρακτηριστικά με τις άλλες δύο, η οποία πάντως θα προσπαθήσει για το ίδιο. Εκεί δεν πρέπει να ξαναλαθέψει ο Αστέρας. Είναι άλλωστε και μία διοργάνωση, που όσο περνούν οι αγωνιστικές, γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για τους Αρκάδες. 

 

Υ.Γ.: Ο διαιτητής Θάνος στο 2' δείχνει κίτρινη κάρτα στον έναν κεντρικό αμυντικό του Αστέρα. Στην πρώτη του επέμβαση, που πιθανότατα δεν είναι καν φάουλ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το πώς ήθελε να σφυρίξει στην Τούμπα.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων