ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεκίνημα χωρίς άγχος

Ο Θοδωρής Κουνάδης σχολιάζει την κλήρωση του πρωταθλήματος που φέρθηκε στον ΑΣΤΕΡΑ με παρόμοιο τρόπο όπως και η περσινή.

 

Βουτιά κατευθείαν στα βαθιά για τη νέα ομάδα του Αστέρα στο καινούριο πρωτάθλημα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για πολλούς παίκτες αλλά και για τον προπονητή, θα είναι η επίσκεψη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Και αμέσως μετά θα φιλοξενήσουν την ΑΕΚ στην Τρίπολη, ενώ μέχρι την 6η αγωνιστική θα έρθουν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο (ευρωπαίος) Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ.

 

Θυμίζει κατά πολύ την περσινή εκκίνηση όταν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές οι κιτρινομπλέ αντιμετώπισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τότε που τα ανύπαρκτα πέναλτι και ένα γκολ στις καθυστερήσεις άφησαν την ομάδα στο μηδέν. Και παρά τις καλές εμφανίσεις και τα θερμά λόγια που απέσπασαν, φάνηκε ότι τους πήρε από κάτω. Ηρθε και η ήττα στο τέλος από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη να αποτελειώσει την ομάδα ψυχολογικά πολύ νωρίς.

 

Αυτό ακριβώς πρέπει να αποφύγει ο Αστέρας στη φετινή εκκίνηση. Σύμφωνοι, είναι μια νέα ομάδα και παίρνει αυτοπεποίθηση από τα αποτελέσματα. Ακριβώς όμως, ως νέα ομάδα δεν μπορεί να είναι πανέτοιμη στα τέλη Αυγούστου για μάχες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Γι’ αυτό και ο οργανισμός των κιτρινομπλέ πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αναμετρήσεις χωρίς άγχος της πίεσης των αποτελεσμάτων.

 

Το φετινό πρωτάθλημα έχει πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Μετά τις 26 αγωνιστικές, ακολουθεί ένας μίνι μαραθώνιος ανάλογα με τη θέση της ομάδας. Χρόνος υπάρχει να διορθωθούν απώλειες στην αρχή, φτάνει να μην στοιχίσουν ψυχολογικά στην ομάδα. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μεγάλη πρόκληση χωρίς κανένα άγχος.

 

Ο Αστέρας ξεκίνησε τώρα να χτίζεται. Αν καταφέρει να πάρει αποτελέσματα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην αρχή, θα είναι το ιδανικό σενάριο. Σε κάθε περίπτωση όμως, η χρονιά θα είναι πάρα πολύ μεγάλη!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων