ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

​Ξένοι διαιτητές και VAR μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Μπορεί να μπήκαμε στο 2019 αλλά μόνο με ευχές δεν αλλάζει τίποτα γι' αυτό και είδαμε μια από τα ίδια στο παγοδρόμιο της Λάρισας.

Ξεκινάμε από το αυτονόητο. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κανείς από τους παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο που κλήθηκαν να παίξουν. Ας δει η ιδιοκτησία της ιστορικής ΑΕΛ τι θα κάνει με το γήπεδο και ας αφήσει τις ανακοινώσεις όταν κλάψαμε και πάλι από τα γέλια βλέποντας το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Αστέρα.

Πόσο ανίκανοι Θεέ μου να δουν μπροστά τους; Πόσο; Δεν θέλω να βάλω άλλη λέξη, γιατί έκαναν λάθη και από την άλλη μεριά όπως το οφσάιντ. Αλλά το ανίκανοι αρκεί για να έρθει το VAR προχθές. Κουράστηκα να γράφω αυτή τη λέξη. Και ας σταματά το ματς και ας διακόπτεται ο ρυθμός. VAR και με ξένους διαιτητές για να μειωθούν τα περιθώρια καχυποψίας.

Όχι ότι θα έκοβε βέβαια και τον ρυθμό του αγώνα χθες στο παγοδρόμι. Οι παίκτες προσπαθούσαν να... επιβιώσουν, την ώρα πουι η καλύτερη ομάδα ήταν επηρεασμένη φανερά από την διακοπή. Το είδαμε και με τον Ολυμπιακό που δεν νίκησε την Ξάνθη, την ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη με τον Κισσαμικό και φυσικά με τον ΠΑΟΚ που έχασε στην Πάτρα. Δεν ξέφυγαν οι κιτρινομπλέ από τον κανόνα.

Δεν μπορώ να κρίνω τον χθεσινό Αστέρα, πόσο μάλλον όταν δέχθηκε με αυτό τον τρόπο το τρίτο γκολ. Μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι η πρόκριση είναι δική του αν δεν κάνει το λάθος του καλοκαιριού. Θυμίζω έχασε με το ίδιο σκορ (3-2) και περίμενε να περάσει ένα ημίχρονο κόντρα στην Χιμπέρνιαν έχοντας στο νου να νικήσει με μισό-μηδέν.

Τελικά δέχθηκε αυτός το γκολ και πάρα την υπερπροσπάθεια μετά με 10 παίκτες, είπε "αντίο".

Όχι λοιπόν το ίδιο λάθος. Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει από την αρχή να πιέσει για το γκολ, για τη νίκη. Πρώτα όμως έχει να παίξει για ακόμα μία φορά για την περήφανη ιστορία του, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Να είστε εκεί!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων