ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μηδέν(α) προ του τέλους μακάριζε

Ο Παπαδόπουλος, ο Κώτσιρας και ο εκτελεστής του 90'. Ο Αστέρας χαμογέλασε επιτέλους στο φινάλε μετά από απανωτές πίκρες στη φετινή σεζόν!

  AΣΤΕΡΑΣ ΟΦΗ

 

Το θέμα που ανέβηκε στο a-s την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Μία ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει παρά τις φάσεις που δημιουργεί, πρέπει πρώτα απ' όλα να κρατήσει το μηδέν πίσω αν θέλει να αρχίσει να χτίζει σερί νικών. Όσο δεν μαζεύεις την μπάλα από τα δίχτυα σου, μπορείς να ελπίζεις ότι θα την στείλεις στα αντίπαλα κάποια στιγμή, έστω και στο τέλος. Όπως και έγινε κόντρα στον ΠΑΣ ο οποίος έπαθε ότι ο Αστέρας σε τόσα παιχνίδια φέτος. Εκεί που μακάριζαν τους φιλοξενούμενους για το αήττητο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήρθε η λύτρωση για τους Αρκάδες στο φινάλε.

 

Η αλήθεια είναι ότι κιτρινομπλέ δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος αλλά δεν δέχθηκαν γκολ χάρη στον εξαιρετικό Παπαδόπουλο. Και μετά το 60', όταν το σύστημα άλλαξε σε 4-2-3-1, η ομάδα πήρε μπροστά με κύριο εκφραστή της επιθετικής λειτουργίας τον Κώτσιρα. Ο Γιάννης προκαλούσε συνεχώς μπελάδες από δεξιά στους Ηπειρώτες και ήταν αυτός που τράβηξε δύο παίκτες πάνω του στο 90', γύρισε στον αμαρκάριστο Καλτσά και αυτός σέρβιρε στον εκτελεστή του τελευταίου λεπτού.

 

Ο Φερνάντεθ βρήκε και πάλι δίχτυα στο τέλος, μόνο που αυτή τη φορά δεν κλείδωσε τη νίκη όπως έκανε στη Λιβαδειά, αλλά τη χάρισε με το τρομερό αριστερό στην κίνηση. Λύτρωση, έκρηξη, συναισθήματα στο μάξιμουμ και επιτέλους βαθμοί στο 90', εκεί όπου έχει χάσει τόσους ο Αστέρας φέτος. Και συνεχίζουμε: Τρίτη σερί νίκη, 10/12 βαθμούς στα τελευταία 4 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και επόμενο ματς και πάλι στην Τρίπολη, με ομάδα κατώτερη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, με όλο τον σεβασμό προς τους Ηρακλειώτες.

 

Οι κιτρινομπλέ άκουσαν πολλά καλά λόγια στο 1/3 του πρωταθλήματος αλλά δεν έβλεπαν βαθμούς. Τώρα επιτέλους μαζεύουν αυτό που δικαιούνται και μπορούν να κοιτάνε πάλι προς την πεντάδα. Πλέον έχουν ψυχολογία στα ύψη και είναι στο χέρι τους, όχι μόνο να κερδίσουν και τον ΟΦΗ, αλλά να κλείσουν τον πρώτο γύρο με 5Χ5 περνώντας και από τη Νέα Σμύρνη. Βήμα-βήμα όμως, πρώτα ο αγώνας με τους Κρητικούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων