ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρα, να η ευκαιρία!

Δύο από τις ευκαιρίες του Αστέρα έγιναν επιτέλους γκολ απέναντι στην ΑΕΛ και ο δρόμος για την κιτρινομπλέ ανάκαμψη είναι ανοικτός.

 

Λεβαδειακός AΣΤΕΡΑΣ

Ξεκινάμε από τον τίτλο. Ο πιεσμένος ψυχολογικά Αστέρας πήρε την νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη και πλέον έχει μπροστά του μία τριάδα αναμετρήσεων στην οποία του παρουσιάζεται η ευκαιρία της ανάκαμψης. Λιβαδειά εκτός, ΠΑΣ και ΟΦΗ εντός είναι τα επόμενα παιχνίδια και μία συγκομιδή 7 έως 9 βαθμών θα αλλάξει την ιστορία της σεζόν.

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μείνω άλλο στο παιχνίδι με τους βυσσινί. Οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι και τώρα το μυαλό μόνο στη Λιβαδειά. Ωστόσο δεν γίνεται να μην ειπωθεί μία καλή κουβέντα για τον Κώτσιρα και τις δύο του ασίστ. Η’ για τον Καλτσά που τρύπωσε στο κέντρο της άμυνας, όπως έκανε και στο Αγρίνιο.

 

Ο Γιάννης έχει την ποιότητα να σερβίρει μέσα στην περιοχή και να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του, ο Νίκος έχει την οξυδέρκεια, την ταχύτητα και την σωματοδομή να πετάγεται ανάμεσα στα στόπερ και να δίνει λύσεις. Δεν γίνεται να περιμένεις γκολ μόνο από τον σέντερ-φορ και αυτό το ματς έδειξε τον διαφορετικό δρόμο.

 

Γενικότερα, ο τρόπος που αντιμετώπισε το ματς ο Αστέρας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Παρά το άγχος που ήταν φανερό σε πολλές κινήσεις των παικτών, κυνήγησαν το γκολ με υπομονή και επιμονή και δικαιώθηκαν. Στα συν και η επιθετική φιλοσοφία με την οποία προσέγγισε τον αγώνα ο Γιώργος Παράσχος. Ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός, ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ.

 

Το απέδειξε στην πράξη το Σάββατο, ας το αποδείξει και στα επόμενα παιχνίδια!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων