ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όχι άλλο πεταμένο ημίχρονο

Το πρόβλημα του Αστέρα στη Λιβαδειά δεν ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Όπως στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν αντίστοιχα οι τεράστιες ευκαιρίες του δευτέρου.

  Λίβερπουλ Ρόμα  

Προφανώς αν οι κιτρινομπλέ είχαν σκοράρει στο 45λεπτο της κυριαρχίας τους επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Το ίδιο αν κατάφερναν να βρουν δίχτυα και απέναντι στον Λεβαδειακό στο πρώτο μέρος όπου ήταν σαφέστατα ανώτεροι.

Ωστόσο συμβαίνει να έχεις ευκαιρίες σε ένα διάστημα που υπάρχεις μόνο εσύ στο γήπεδο και να μην βάλεις γκολ. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι αυτό ή αν προτιμάτε δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα είναι πού ήσουν στα ημίχρονα που πέταξες.

Ο Αστέρας πλήρωσε κόντρα στον Πανιώνιο το γεγονός ότι μπήκε στο παιχνίδι μετά το 46ο λεπτό. Και αντίστοιχα στη Λιβαδειά ότι... βγήκε από το παιχνίδι μετά το 46ο λεπτό. Χωρίς κάποια λογική εξήγηση να υπάρχει και στα δύο παιχνίδια.

Αν είχε την εικόνα της ανωτερότητας για σε όλη τη διάρκεια των δύο αυτών αγώνων, θα ερχόταν το γκολ. Έστω σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Και η κουβέντα αυτή τη στιγμή θα ήταν τελείως διαφορετική, με τον Αστέρα να συνέχιζε να κρατά το πάνω χέρι.

ΤΙΠΟΤΑ όμως δεν τελείωσε, ειδικά από τη στιγμή που η Ξάνθη αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ που θέλει πάση θυσία να μαζέψει στο χορτάρι περισσότερους πόντους από την ΑΕΚ. Η λογική λέει νίκη του δικεφάλου επί των Ακριτών.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Αστέρας χρειάζεται το 3 στα 3 σε Κέρκυρα, Αγρίνιο και με τον Απόλλωνα στο ενδιάμεσο στην Τρίπολη. Τρία ματς, τρεις "τελικοί" με αρχή την αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων κόντρα στους γηπεδούχους που θα καίγονται για τη νίκη.

Εκεί όπου εάν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δεν πετάξουν κανένα ημίχρονο και δείξουν στο χορτάρι την διαφορά ποιότητας που έχουν από την Κέρκυρα, δύσκολα δεν θα επιστρέψουν με το πολύτιμο διπλό στη βάση τους.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων