ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν είναι καλύτεροι

Παρά τον χαμένο βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αστέρας παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης, με την επόμενη ζαριά να είναι η πλέον καθοριστική.

 

Ξεκινάμε από τα αυτονόητα. Όταν πέρσι γλίτωσες τα χειρότερα επειδή η ΑΕΚ χρωστούσε γραμμάτια στον Λεβαδειακό, το ότι φέτος λίγο πριν έρθει ο Μάρτιος μιλάμε για Ευρώπη, σημαίνει ότι έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα βελτίωσης.

 

Το ότι συνεχίζεις να κοιτάζεις την πέμπτη θέση, παρά τη μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς, σημαίνει ότι οι άλλοι κάτι δεν κάνουν καλά. Βλέποντας και την εικόνα τους (και αυτή) την Κυριακή, καταλαβαίνεις ότι Πανιώνιος και Ξάνθη δεν είναι καλύτεροί σου.

 

Έχεις λοιπόν ένα μείγμα που μπορεί να σε οδηγήσει στην Ευρώπη. Δεν έχεις αφόρητη πίεση, αφού έχεις κάνει πολλά περισσότερα σε σχέση με πέρσι, και ταυτόχρονα διαπιστώνεις ότι οι ανταγωνιστές σου δεν είναι καλύτεροί σου.

 

Με αυτή τη ψυχολογία πρέπει να πάνε οι παίκτες του Αστέρα στη Νέα Σμύρνη εκεί όπου με νίκη αυξάνουν κατά πολύ τις ευρωπαϊκές τους πιθανότητες ενώ με ήττα οδηγούνται- εκτός απροόπτου- εκτός πεντάδας.

 

Ναι, είναι "τελικός" και ναι, είναι η ευκαιρία για τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να δείξουν σε αυτό το τετ-α-τετ ότι οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι. Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη πρόκληση της σεζόν, τότε ποια;

 

Άλλωστε γι' αυτό νομίζω ότι ήρθαν στην Τρίπολη αυτοί οι παίκτες. Όχι απλά να κρατούν την ομάδα στην κατηγορία αλλά για να στοχεύουν την Ευρώπη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων