ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VARεθήκαμε

Η ανεπάρκεια διαιτητών (με υφάκι παρακαλώ) που τελειώνουν νωρίς ένα ματς που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας αμφίρροπης μάχης, πρέπει επιτέλους να τελειώνει.
 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος


Η χρήση του VAR είναι κάπως εκνευριστική είναι η αλήθεια. Η' αν θέλετε η κατάχρησή του. Παιχνίδια σταματούν για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλουν άκρη οι διαιτητές, οι παίκτες και ο ρυθμός παγώνει. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αλλοιώνει και τη φύση του αθλήματος. Τουλάχιστον όμως απονέμει δικαιοσύνη προστατεύοντας τον κόπο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο είτε από λάθη της στιγμής είτε από γενικότερα ανεπαρκείς διαιτητές.
 
Ειδικά οι τελευταίοι ζουν και βασιλεύουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούν να δουν μπροστά τους ποιος παίκτης έχει κάνει το φάουλ. Και υποτίθεται ότι έχουν και βοηθούς οι οποίοι επίσης στα 4-5 μέτρα δεν διακρίνουν τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
 
VARεθήκαμε κύριοι. Ένα αμφίρροπο και ισορροπημένο ματς το τελειώσατε νωρίς σε μία φάση που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια σας. Αλήθεια, τι να σχολιάσεις αγωνιστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι;
 
Και δεν είναι μόνο ότι καταδικάστηκε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη σε ήττα στο Περιστέρι αλλά έχασε και δύο βασικές μονάδες για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική. Υπέροχα.
 
Όσοι με διαβάζετε από το 2014 σε αυτή τη γωνιά, ξέρετε την αλλεργία μου στο να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Υπάρχουν όμως στιγμές σαν και αυτή που θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Ειδικά όταν η ανεπάρκεια συνοδεύεται και με υφάκι!

Ώπα, ηρεμήστε λίγο.
 
Δεν έχω κάτι να προσθέσω παρά μόνο να "φωνάξω" για να έρθει το VAR όσο πιο γρήγορα γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι, θα καθυστερούσε 2-3 λεπτά τον αγώνα στη φάση με τον Καλτσά, αλλά τουλάχιστον τώρα θα γράφαμε μόνο για μπάλα.

Και θα σχολιάζαμε αν τελικά είχε απαντήσεις ο Αστέρας στην γκολάρα του Ατρόμητου.

ΥΓ: Το τι συμβαίνει με τους διαιτητές πρέπει να απασχολεί αποκλειστικά τη διοίκηση. Οι παίκτες από αύριο που ξεκινά η προετοιμασία για τον Πανιώνιο πρέπει να έχουν το μυαλό τους ΜΟΝΟ σε αυτό το παιχνίδι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων