ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτό το κάτι που θέλει

Αν και φιλική αναμέτρηση, αυτή το βράδυ του Σαββάτου, επιβεβαίωσε αυτό που έχει την τελευταία διετία ο Πανιώνιος και αναζητά με πάθος ο Αστέρας να το αποκτήσει ξανά.

 

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μάθει αυτό το διάστημα να κερδίζουν και χωρίς να θαμπώνουν με την απόδοσή τους. Περνούν από την Κέρκυρα στην πρεμιέρα (0-1) παρόλο που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 0-0, περνούν και από την Τρίπολη σε φιλικό, αν και στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να ήταν πίσω στο σκορ.

 

Είναι να φανερό ότι έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και ψυχολογία να φεύγουν νικητές σε αναμετρήσεις που δεν είναι καλύτεροι. Κάτι που ήταν κτήμα του Αστέρα τα προηγούμενα χρόνια...

 

Ας μην κρυβόμαστε. Η περσινή χρονιά ήταν σχεδόν καταστροφική για την ομάδα. Μπορεί να παρέμεινε στην κατηγορία αλλά της διέλυσε την ψυχολογία. Αν προσθέσουμε τα δύο φετινά ματς, ο Αστέρας έχει μόλις μία (1) νίκη στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος- αυτή στη Λάρισα τον Απρίλιο. Πάμε πάλι: Μία νίκη σε 17 αγώνες!

 

Αναμενόμενο η αυτοπεποίθηση των κιτρινομπλέ να είναι σε χαμηλό ιστορικό. Κάτι που θα γυρίσει με νίκες, με "τρίποντα" με βαθμούς. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα το κυνηγάει, το παλεύει. Ο τρόπος που πανηγυρίστηκε το πέναλτι του Μάσα τις προάλλες είναι χαρακτηριστικός. Κουβάρι όλοι, πάγκος και ενδεκάδα.

 

Είναι φανερό το άγχος των παικτών να φτάσουν πάλι τον Αστέρα ψηλά. Είναι φανερό, φυσιολογικό και πρέπει να ζήσουν με αυτό. Το πολύ δύσκολο ματς με τη Λαμία- θα αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα το γιατί- είναι μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουν οι Αρκάδες. Μία-δύο νίκες να έρθουν κοντά-κοντά και η πορεία των κιτρινομπλέ θα αλλάξει προς καλύτερους προορισμούς.

 

ΥΓ: Ο Ισνάλδο είναι φανερό ότι μπορεί να αποτελέσει "όπλο" για τον Αστέρα. Μπαίνει σιγά-σιγά και γεμίζει με ποιότητα την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του Στάικου Βεργέτη. Όσο για τον Τόνσο; Καλώς να έρθει! Η στατιστική του όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική- όταν βρει και αγωνιστικό ρυθμό μπορεί να την επαναλάβει στην Τρίπολη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων