ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με κορυφαίο τον Λεάλι

Μία ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα των οπαδικών εφημερίδων του Ολυμπιακού, αρκεί για να καταλάβεις πολλά για την εικόνα του Αστέρα σε ένα ακόμα παιχνίδι.

 

Είναι από τις φορές που δεν χρειάζονται πολλά λόγια, όταν υπάρχει εικόνα σαν και αυτή:

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε 14 ημέρες, ο Αστέρας ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή. Κόντρα στην ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +13 από τον Παναθηναϊκό, στο +17 από την ΑΕΚ και στο +19 από τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά δηλαδή απέναντι και στον φετινό πρωταθλητή.

Και αν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Αστέρας πλήρωσε την αστοχία του και την οξυδέρκεια του Μάριν, φεύγοντας χωρίς βαθμό, χθες είδε τον Λεάλι να κατεβάζει έξι φορές τα ρολά, στην κορυφαία του εμφάνιση έως τώρα στην Ελλάδα. Όπως ανέφερα, μιλάει μόνη της η εικόνα.

Σε ένα γήπεδο-βούρκο, οι κιτρινομπλέ προσπάθησαν να παίξουν μπάλα και ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος. Αλλά ακόμα και αν έμειναν με δέκα παίκτες από το 60', δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους πέρα από τη φάση του Καρντόσο.

Είχαν μάλιστα και ευκαιρίες με τους Μανιά και Τσουκαλά, να πάρουν μία ιστορική νίκη με παίκτη λιγότερο!

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην Τρίπολη, συνεχίζει να φαίνεται και να μας εκπλήσσει ευχάριστα μέσα στο 2017. Πέρα όμως από τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αστέρας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν αλλάξει την ψυχολογία των παικτών.

Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς, να εξηγείς στους ποδοσφαιριστές σου τι θες από αυτούς και γιατί το θες. Έτσι τους κερδίζεις, τους έχεις όλους ζεστούς και καταφέρνεις να παρουσιάσεις στον αγωνιστικό χώρο "πολεμιστές". Όπως χθες σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων