ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευκαιρία ανάκαμψης

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο με το στρατόπεδο του αντιπάλου να "φλέγεται" από αρνήσεις, ανακοινώσεις και ερωτηματικά. 

 

 

Κάθε χρόνο Αστέρας και Ατρόμητος μπαίνουν με στόχο την είσοδο στην πεντάδα και το μακρύ ταξίδι στα πλέι οφ. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί για κάθε είδους διοργάνωση, Super League, Κύπελλο, πλέι οφ και έχουν κοινή πορεία με μία μεγάλη διαφορά. 

Ο Αστέρας είναι αυτός που έπαιξε δύο φορές στους ομίλους του Europa League ενώ ο Ατρόμητος δεν το κατάφερε ποτέ. Οι Αρκάδες είναι αυτοί που έδειξαν πρόοδο σε κάθε τμήμα και για τους πιο διαβασμένους οι… αντιγραφές της ομάδας του Περιστερίου είναι εμφανέστατες.  

Όπως και να έχει την Κυριακή δίνουν έναν αγώνα κομβικής σημασίας. Ο ένας (Αστέρας) θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσει την αντεπίθεση και ο άλλος (Ατρόμητος) θα κληθεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του που… βράζει. 

Μέχρι και ανακοίνωση έβγαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί για την ομάδα που έχει «πάρει την κάτω βόλτα» όπως ανέφεραν για να έρθει η ανοιχτή κόντρα με την απάντηση του Σπανού. Όλα αυτά, ως συνέχεια της απόλυσης Δέλλα, της άρνησης του Ουζουνίδη να αναλάβει και την μη εύρεση προπονητή που οδηγεί στη λύση Κορακάκη (κόουτς στην Κ20).

Σύμφωνοι, όλα αυτά δεν παίζουν μπάλα, αλλά έχουν τον ρόλο τους στην καθημερινότητα μίας εβδομάδας. Και ο Αστέρας καλείται να τα εκμεταλλευτεί, να δώσει μία σπρωξιά σε έναν κύριο ανταγωνιστή του και να κάνει το πρώτο βήμα ανάκαμψης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων