ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Κλείνει" στόματα και απομακρύνει διώκτες

Ο Αστέρας με τη νίκη του κόντρα στον Πανθρακικό δεν κέρδισε μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά έφτασε στο "παρά ένα" από τα πλέι οφ και "έκαψε" τους λόγους που είχαν ετοιμάσει όσοι συνηθίζουν στις ήττες να κατηγορούν και να "αποκαλύπτουν".

 

 

Η νίκη ήρθε, ο Αστέρας απάντησε και πάλι με αυτόν τον τρόπο στην ήττα και παίζοντας για τη φανέλα του και την καθημερινή δουλειά του κέρδισε μία ομάδα που κινδυνεύει, περισσότερο από κάθε άλλη, με υποβιβασμό.

 

Ο Πανθρακικός ήρθε για να κάνει τη ζημιά, έπαιξε με τρεις επιθετικούς και κατέβηκε στην Τρίπολη για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρας κλήθηκε να μας κάνει να ξεχάσουμε την ήττα από την Βέροια, να πετύχει ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ και να κλείσει τα στόματα όσων θα έτρεχαν μετά από το "τσαφ" να μας πουν "Βούιζε η Ελλάδα, εσείς κοιμάστε", "το έπαιξα και έβγαλα ένα μηνιάτικο", "είστε του συστήματος", "το έστησαν".

 

Τώρα τι έγινε; Θα σας πω εγώ! Ο Αστέρας έπαιξε αυτό που ξέρει και ξεφτίλισε σενάρια και στοιχηματικές εταιρείες. Την ώρα που ο Ατρόμητος (ομάδα που θα άφηνε σύμφωνα με τους ειδικούς εκτός πλέι οφ τον Αστέρα) έχανε άνετα στην Λειβαδιά και ο Παναιτωλικός (ακόμη μία ομάδα που θα άφηνε εκτός πεντάδας τον Αστέρα) στην Κρήτη από τον Πλατανιά, οι Αρκάδες έδειχναν αντανακλαστικά και ποιότητα ομάδας και προσώπων. 

 

Αρκετές εταιρίες δεν επέτρεπαν τον στοιχηματισμό του αγώνα μιας και το διπλό παιζόταν πολύ λόγω της σημασίας του για τους φιλοξενούμενους. Η ήττα, απλά, τις έκανε πλουσιότερες και άφησε τους "γνώστες" των καταστάσεων με το στόμα ανοιχτό.

 

Η Κυριακή έφερε μία τεράστια νίκη για τον Αστέρα, όχι τόσο αγωνιστική, όσο εναντίον της μόλυνσης που έχει επέλθει, δικαίως, στο ποδόσφαιρό μας και δεν επιτρέπει την παραμικρή έκπληξη.  Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα άκουγα αν ισοφάριζε ο Πανθρακικός.

 

Σκέφτομαι όμως όσα είδα, τα οποία βάζουν τέλος στην παραφιλολογία, φέρνουν τον Αστέρα μόλις έναν βαθμό μακριά από την μαθηματική κατάκτηση μιας θέσεως στην πεντάδα και του δίνουν βαθμό στα πλέι οφ!

 

Αυτά δηλαδή, που φέρνουν τον Μπαράλες στην κορυφή του πίνακα του σκόρερ και γεμίζουν το στρατόπεδο του Αστέρα με αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Φάσεις, συνδυασμοί, γκολ και ουσία. Αυτό είναι ο Αστέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων