ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΕΝΕΘΛΙΑ A-S: Ταξίδι, περιπέτεια, εμπειρία!

24 Νοεμβρίου 2014. Πέντε χρόνια Arcadia-Sports.gr. Ενας τοξότης δηλαδή που μεγαλώνει και πέφτει πάνω στον μαγικό αριθμό 5. Φίλες και φίλοι έχουμε να ζήσουμε πολλά! Πάρα πολλά!

Το ζώδιό του σημαίνει ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Κάπως έτσι εξηγείται και η ιδέα των τριών (Μπακόπουλος, Ντάλλας, Καψιμάλης) για ένα αθλητικό site στην Αρκαδία. Οι δυσκολίες πολλές, η προσπάθεια για να πειστεί το κοινό στο "καινούριο" μεγάλη, όμως η καθημερινότητα σήμαινε και σημαίνει μια νέα εμπειρία. Η ανάγκη για προβολή του αθλητισμού στο νομό βρήκε το κατάλληλο εργαλείο και η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη εδώ και χρόνια.

 

Οι αθλητικές μνήμες όλων μας στην διάκριση είναι μαζεύοντας κομμάτια τοπικών εφημερίδων που έγραφαν σε μία ακρούλα το όνομά μας. Από το σχολικό πρωτάθλημα μέχρι την μεγαλύτερη επιτυχία. Το a-έδωσε την σημασία που έπρεπε, ανέδειξε τον κόπο των αθλητών, τα προβλήματα, τις σκέψεις και έδωσε άλλη αίγλη στα τοπικά πρωταθλήματα, ομαδικά και μη, σε όλες της περιοχές της Αρκαδίας. Είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι είναι τα πράγματα. Αν δεν το βλέπεις απλώς είσαι κακοπροαίρετος.

 

Εμείς δεν είμαστε γι΄αυτό συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερες ιδέες και ατελείωτες ώρες δουλειάς με σκοπό την ενημέρωση και την προβολή όλων των παραπάνω. Αλλωστε γουστάρουμε που το ζούμε από κοντά. Για να μιλήσω για μένα, είμαι περήφανος που ζω τον Αστέρα στην Ευρώπη, τον Αρκαδικό στο κυνήγι της ανόδου, τον Παναρκαδικό με ντόπια παιδιά στην Γ’ Εθνική, μία γυναικεία ομάδα έτοιμη για την Β’ (Αρης Τρίπολης), τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στο καλύτερο επίπεδο όλων των εποχών, Δρομείς, Νεοχώρι, Απόλλωνα, Πολύβιο να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τον ΓΣΑ να βγάζει συνεχώς πρωταθλητές, να έχω ομάδες βόλεϊ στην Β’ Εθνική, την Τρίπολη να παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο, να βγαίνουν μέχρι και κολυμβητές με εξαιρετικές αποδόσεις.

 

Σίγουρα ξέχασα κάτι αλλά θα το βρείτε σε μία από τις πολλές στήλες του site. Αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο στα πέντε χρόνια και μάλιστα σε τόσο δύσκολους (οικονομικά) καιρούς, δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος και ανυπόμονος για το τι θα συμβεί στα 10 χρόνια!

 

Η καθημερινότητά μας δεν θα μπορούσε να είναι μόνο τα αθλητικά. Η ζωή η ίδια γεννά ανάγκες που στο a-sέχουν θέση. Πολιτική, πολιτισμός και διασκέδαση ενώθηκαν με τα υπόλοιπα με τρόπο σοβαρό και αντικειμενικό κάνοντας σας να το επισκέπτεστε κάθε μέρα σε όλες τις ώρες για οποιοδήποτε θέμα. Κορυφή δεν υπάρχει γι’ αυτό και συνεχίζουμε.

 

Πέμπτα γενέθλια λοιπόν! Ο αριθμός 5 συμβολίζει την περιέργεια, την ελευθερία και την αλλαγή. Αντιπροσωπεύει μια ποικιλία από εμπειρίες που αποκτά ο άνθρωπος μέσω των ανεπτυγμένων αισθήσεων. H πνευματική έννοια έχει να κάνει με τα ταξίδια, την περιπέτεια και τη διαρκή κίνηση. Καθώς επίσης την αρμονία και την ισορροπία. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο τρόπο για να περιγράψω τι είναι το Arcadia-Sports. Τα λέει όλα ο αριθμός στο κεράκι που θα σβήσει!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο καθημερινό μας ραντεβού! Το ταξίδι συνεχίζεται! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων