ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιατί δεν έβαλαν τον Δελφάκη;

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Τα ήθη και έθιμα στην Ελλάδα, όσοι Σκωτσέζοι αρχιδιαιτητές και να έρθουν, θα είναι ίδια. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα έργα της ΚΕΔ υπό την καθοδήγηση του Χιου Ντάλας που κάνει κουμάντο (;) στην διαιτησία...

Σε ακόμη μία αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, ορίζεται διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά! Παράνομο δεν είναι, καθώς έχει καταργηθεί το στοιχείο της εντοπιότητας διαιτητών-ομάδων, όμως γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δει ποτέ τον Γιάννη Δελφάκη σε αναμέτρηση του Αστέρα;

 

Επιπρόσθετα, σε τέτοιου είδους καταστάσεις η απόσταση του νόμιμου με το ηθικό είναι απειροελάχιστη. Η επιλογή Σπάθα για αυτό το ματς είναι μια πρόκληση από την ΚΕΔ στην οποία ο Αστέρας (και ο κάθε Αστέρας) είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

 

Δια νόμου ο Αστέρας δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει ένσταση για το θέμα. Για την ακρίβεια είναι με δεμένα χέρια. Ούτε καν να φωνάξει μπορεί, μιας και κινδυνεύει με κλήση από τον εισαγγελέα για δυσφήμιση (!) του αθλήματος. Κάτι δηλαδή σαν... κλαμένος και δαρμένος μαζί!

 

Κανένας δεν μπορεί να πείσει τον Αστέρα, τους ποδοσφαιριστές καθώς και τον φίλαθλο κόσμο, για την αξιοπιστία και την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποφάσεις όπως αυτή του ορισμού Σπάθα σε ματς ομάδας από την πόλη του.

 

Μπορεί ο Σπάθας να είναι ο καλύτερος και πιο έξυπνος Έλληνας διαιτητής, μπορεί να είναι ο χειρότερος. Δεν μπορεί, όμως, εφόσον είναι του συνδέσμου Πειραιά, να σφυρίζει αγώνες του Ολυμπιακού διότι έτσι το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η διεύρυνση της καχυποψίας του κοινού.

 

Είναι σαν η ελληνική δικαιοσύνη να βάζει σε μια σοβαρή υπόθεση έναν εισαγγελέα ο οποίος συνδέεται συγγενικά με τον κατηγορούμενο... Στέκει; Δεν στέκει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων