ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ναδάλ: "Βγάλτε στη φόρα τους ελέγχους ντόπινγκ"

Ο Ράφα Ναδάλ έστειλε επιστολή στην παγκόσμια ομοσπονδία και ζητάει να δημοσιοποιηθούν όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων ντόπινγκ στους οποίους έχει υποβληθεί!

 

 

Απηυδισμένος από τις αβάσιμα κατηγορίες που κατά καιρούς εξαπολύονται εναντίον του, ο αριστερόχειρας Ισπανός κατέθεσε αγωγή κατά της πρώην υπουργού της Γαλλίας Ροσελίν Μπασελό και την ίδια μέρα επικοινώνησε με την ITF.

«Δεν γίνεται πια να επιτρέπεται στον κόσμο του τένις να μιλάει κανείς και να κατηγορεί χωρίς αποδείξεις», έγραψε μεταξύ άλλων ο Νο.5 τενίστας στον κόσμο. «Ξέρω πόσες φορές έχω ελεγχθεί, εντός και εκτός αγώνων. Σας παρακαλώ δημοσιοποιήστε τις πληροφορίες σχετικά με εμένα. Δημοσιοποιήστε το βιολογικό μου διαβατήριο, το πλήρες ιστορικό μου σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και τεστ. Από εδώ και στο εξής ζητώ να γνωστοποιείτε πότε ελέγχομαι και τα τεστ μου μόλις βγαίνουν από τα εργαστήρια. Επίσης σας ενθαρρύνω να αρχίσετε να κάνετε αγωγές όταν υπάρχει παραπληροφόρηση από κάποιον».

 

Η ITF επιβεβαίωσε ότι ο Ναδάλ έστειλε την επιστολή και σε επίσημη δήλωση στο Associated Press αναφέρει ότι «ο κύριος Ναδάλ δεν έχει αποτύχει ποτέ σε τεστ του προγράμματος αντι-ντόπινγκ και δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ για παραβίαση κανονισμού αντι-ντόπινγκ ή για άλλον λόγο σχετικό με το πρόγραμμα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων