ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο μετάλλια για το τμήμα τένις της ΑΕΚ

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Αθλητικό  Όμιλο  Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. 

Συνέχισε τις επιτυχίες ο Αθλητικός  Όμιλος  Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Δυο αθλητές της ΑΕΚ κατέκτησαν δυο θέσεις στο πρώτο Ε3 που έγινε στα γήπεδα τένις την Νίκης Πατρών. Συγκεκριμένα η Καραναγνώστη Μαρία κατέλαβε της 2η  θέση των κοριτσιών κάτω της ηλικίας των 12 και ο Γρηγορίου Αναστάσης  που βγήκε 3ος στις ηλικίες  κάτω των 14.  Επιτυχιών συνέχεια για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

Δύο ακόμα αθλητές της ΑΕΚ κατέκτησαν θέσεις στο πρώτο Ε3 της χρονιάς που έγινε στα γήπεδα τένις της Νίκης Πατρών. Πιο συγκεκριμένα η Καραναγνώστη Μαρία στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών και ο Γρηγορίου Αναστάσης στα αγόρια κάτω των 14άρων ετών κέρδισαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Ήταν η πρώτη συμμετοχή των συγκεκριμένων αθλητών μας σε επίσημα παιχνίδια για την φετινή χρονιά και οι θέσεις που κατέλαβαν αφήνουν υποσχέσεις για την συνέχεια.

 

Η Καραναγνώστη Μαρία (ΝΟ 2 του ενωσιακού), σε 16άρι ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε την Πλατανίτη του Ναυπλιακού κερδίζοντάς την με 2-0 σετ (4-2, 4-0). Στα ημιτελικά η αθλήτρια του ομίλου μας κέρδισε και την Κουλουμπού (Ο.Α Καλαμάτας) με 2-0 σετ (6-1, 6-2) περνώντας στον τελικό της διοργάνωσης. Στον τελικό η Καραναγνώστη κατέκτησε την 2η θέση με την Μέλλου του Ναυπλιακού να επικρατεί με 6-3, 6-3.

 

Στα αγόρια κάτω των 14άρων ετών ο Γρηγορίου Αναστάσης (ΝΟ 3 της κατηγορίας), σε 32άρι ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στο δεύτερο αντιμετώπισε τον Κουλόπουλο από τον ΟΑ Αιγιαλείας, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (4-0 , 4-0). Στα προημιτελικά ο Γρηγορίου επικράτησε του Τσιλιμπή (Ρήγας ΑΟΑ) με 2-0 σετ (5-4, 4-2) περνώντας στα ημιτελικά του τουρνουά. Στον ημιτελικό ο Γρηγορίου αντιμετώπισε τον Τσίκοφ (Ζακυνθινός Ο.Α), από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-0 , 6-3) κατακτώντας έτσι την 3η θέση του 1ου Ε3 της χρονιάς.

 

Το ΔΣ και η προπονητική ομάδα (Παπαδόπουλος, Ψυχογιός και Γιωννά) του ομίλου συγχαίρουν δημόσια τους δύο αθλητές τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στα επόμενα τους παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων