ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ: "Ζήσε Μάη μου ...να φας τριφύλλι"

Για ακόμα μια φορά η υπομονή αναδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος για όλους εμάς που αναμένουμε να δούμε να υλοποιούνται οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής.

 

Ανάμεσα στα τόσα λοιπόν που ακούμε εδώ και χρόνια (και από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές) και που χρόνια τώρα δεν βλέπουμε… είναι και η τοποθέτηση ταϊστρών σε κεντρικά σημεία της πόλης για τα αδέσποτα ζώα.

 

Οι μήνες περνούν και μαζί τους ξεθωριάζουν και οι δεσμεύσεις για άμεση λύση αυτού του θέματος. Ούτε μπορώ να θυμηθώ πότε άκουσα τελευταία φορά από το στόμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, πως το θέμα οδεύει προς την ολοκλήρωση του και πως σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθούν οι ταΐστρες στην πόλη της Τρίπολης. Ούτε μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια τώρα οι εκάστοτε Δήμαρχοι εμφανίζουν από το τσεπάκι τους λύσεις για το θέμα των αδέσποτων, που στην πορεία – και πάντοτε μετεκλογικά- γίνονται όνειρα θερινής νυκτός. 

 

Και αναρωτιέμαι….

 

Πόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθούν αυτές οι ταΐστρες;

 

Πόσες φορές πρέπει να επαναφέρουμε το θέμα για να δούμε μια υπόσχεση-δέσμευση (στην τελική κάτι αυτονόητο για ένα Δήμο που θέλει να λέει πως είναι πολιτισμένος – και θέλει να γίνει και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021) να παίρνει σάρκα και οστά;

 

Αν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα (τι πρωτότυπο!) γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση από τον Δήμο; 

 

Ευτυχώς σε αυτόν τον Δήμο "το φίδι από την τρύπα" το βγάζουν για ακόμα μια φορά κάποιοι ευσυνείδητοι και φιλόζωοι συμπολίτες μας οι οποίοι φροντίζουν να δίνουν τροφή και νερό σε αδέσποτα ζώα της πόλης μας. Αλλά αυτό δεν αρκεί και δεν δίνει σε καμία περίπτωση άλλοθι στον Δήμο, ο οποίος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του (γιατί είναι ευθύνη το να φροντίζει για τα αδέσποτα ζώα) και να υλοποιήσει τις - προεκλογικές - υποσχέσεις, που δόθηκαν απλόχερα στους πολίτες.

 

Ευελπιστούμε με την ίδρυση πλέον και του φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης να ασκηθούν πιέσεις στους αρμόδιους (σε αυτή την χώρα η πίεση φαντάζει ως η μόνη κινητήριος δύναμη… δυστυχώς) για να γίνουν…. τα αυτονόητα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων