ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Brever Ποδηλασίας στην Τρίπολη!

Ποδηλατικό brever στην Τρίπολη, διοργανώνει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου (6/6), ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης.

To brever θα ξεκινήσει στις 9:00 από την Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, ενώ θα ακολουθηθεί κυκλική διαδρομή 200 χλμ, περνώντας από τα όμορφα χωριά της Μαντινείας και της Γορτυνίας.

Αναλυτικά:

"Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το brever Τρίπολης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την Πλατεία Άρεως της Τρίπολης στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί στο ίδιο σημείο, περιλαμβάνοντας μια κυκλική διαδρομή 200χλμ, μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία, και δασική φύση στα πανέμορφα Αρκαδικά βουνά. Οι αθλητές θα περάσουν από Λεβίδι, Βλαχέρνα, Δάφνη, φράγμα Λάδωνα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Καρκαλού, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα και τη Μεγαλόπολη.

Αναμένεται η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 120 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα. 

Τα BREVETS ξεκίνησαν από τη Γαλλία. Είναι ερασιτεχνικοί αγώνες χρομετρημένων διαδρομών 200, 300, 400, 600, 1000 ή και περισσότερων χιλιομέτρων με καθορισμένη μέγιστη διάρκεια και σε κάθε είδος (ασφάλτινου) δρόμου. Τα brevets είναι ποδηλατικές εκδηλώσεις ανοιχτές σε κάθε ερασιτέχνη ποδηλάτη. Σήμερα 32 χώρες σ’ όλο τον πλανήτη διοργανώνουν brevets. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις μπορεί να πάρει κανείς μέρος με οποιοδήποτε είδος ποδηλάτου αρκεί η κινητήρια δύναμη να είναι αποκλειστικά το σώμα του".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων