ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάσχα με προβλήματα και αποχωρήσεις στον Ηρακλή

Μπορεί ο Ηρακλής να είναι σε θέση ισχύος για την παραμονή του στη Super League μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα είναι παρόντα και ταλανίζουν την καθημερινότητα του "Γηραιού".

 

Την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έλαβε ο Σάββας Παντελίδης μετά κι από τις νέες αρνητικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του "Γηραιού".

Ο προπονητής των "κυανόλευκων", Σάββας Παντελίδης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του "Γηραιού" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τόνισαν τη δραματική κατάσταση που επηρεάζει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό οικονομικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους. 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ 

 

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή:

 

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ηρακλή, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας του Ηρακλή, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

 

Ομως, σε όλα υπάρχει ένα όριο.

 

Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι.

 

Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

 

Κουραστήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να σταματήσουμε να προπονούμαστε.

 

Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

 

Δεν πάει άλλο. Οχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων