ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Παίζουμε πάντα για την ιστορία του Παναρκαδικού"

Για το αυριανό παιχνίδι του Παναρκαδικού (07/07, 16:00, arcadiasports.gr) απέναντι στον Ασπρόπυργο μίλησε στο a-s, ο προπονητής του Παναρκαδικού, ο οποίος τόνισε πως στην ομάδα του αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Η δήλωση του Θανάση Στάικου στο a-s παραμονή του ματς με τον πρωτοπόρο Ασπρόπυργο: 

"Εμείς όπως σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη φανέλα, το σήμα και την ιστορία του Παναρκαδικού με στόχο πάντα τη νίκη .

Δεν μας αφορά ποιος θα κατακτήσει την άνοδο κι ελπίζουμε να είναι αυτός που θα το αξίζει πραγματικά. 

Έχουμε  μια ομάδα με νέα παιδιά, που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα κι όλοι μαζί διοίκηση , προπονητές και παίκτες  θέλουμε μια ομάδα που να αποπνέει υγεία στηριζόμενη στο οικογενειακό κλίμα!!

Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στους δυο επόμενους αγώνες γιατί έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του Παναρκαδικού να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου .

Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο μαζικά στο γήπεδο ώστε να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές μας για την παραμονή της ομάδας, σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για το σύλλογο". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων