ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα με κάτω τα χέρια στο Κιβέρι

Ήττα που τον μπλέκει σε περιπέτειες γνώρισε στο Κιβέρι ο Παναρκαδικός από την Ένωση Λέρνας.

 

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Με κακό αγωνιστικό πρόσωπο,ο Μαυρέας και οι ποδοσφαιριστές του δε μπόρεσαν να απειλήσουν σε καμιά στιγμή την άμυνα των γηπεδούχων.  Ο Παναρκαδικός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν μέσα σε ένα τρίλεπτο δέχθηκε δύο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ο Μούγιος με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 22' και ο Τριανταφύλλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25' διαμόρφωσαν το 2-0. 

Το άγχος και ο εκνευρισμός των παιχτών του Παναρκαδικού ήταν εμφανή, με το Μαυρέα να κάνει νωρίς αλλαγή και να περνάει στον αγωνιστικό χώρο το Βίνιεβιτς, όμως η ομάδα της Τρίπολης δε μπόρεσε να φανεί απειλητική μέχρι τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός είχε δύο καλές στιγμές με το Λυμπερόπουλο και δοκάρι του Βίνιεβιτς, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Αϊβαλιώτη.

Ο Παναρκαδικός πλέον βρίσκεται σε δυσχερη βαθμολογική θέση, ενώ οι γηπεδούχοι αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους.

Ένωση Λέρνας: Κατσαούνης, Λέρμας, Καϊάφας, Κάπλαντζης, Σελλής, Τσουρδίνης, Κρεμύδας (61' Αντωνόπουλος), Μούγιος, Μπιτζής (90' Μπακατσέλος), Τριανταφύλλου (85' Γιαντόμ), Αϊβαλιώτης (92' Καζολιάς)

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας (78'Μπινιώρης), Δ. Λυμπερόπουλος (67' Γεωργόπουλος), Στρέμπας, Κατιάγκα, Κασάπης, Μουλιάτος, Σβίγγος, Τσιώλης (36' Βίνιεβιτς), Ν. Λυμπερόπουλος, Καρβάλιο

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων