ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το θέλουν και οι δύο... για τους δικούς τους λόγους

Αρκαδικό ντέρμπι στην 22η αγωνιστική, Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικός κοντράρονται και θέλουν τη νίκη. Η Δόξα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσης και ο Παναρκαδικός για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να αλλάξει το κλίμα και η ψυχολογία στην ομάδα.

Η Δόξα Μεγαλόπολης έπειτα απο 20 αγώνες βρίσκεται στην 14η θέση με 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ΑΟ Ζευγολατιού.

Η Δόξα τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει κάποιον βαθμό που θα την απομακρύνει από την τελευταία επικίνδυνη θέση του υποβιβασμού. Οι Μεγαλοπολίτες έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες. Την 19η αγωνιστική στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας με 2-0, την 20η αγωνιστική ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Παναχαϊκή με 2-0 και τελευταία την 21η αγωνιστική χάνοντας με 1-0 στον έκτος έδρα αγώνα απέναντι στο Λουτράκι.

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 Στην αντίπερα όχθη ο Παναρκαδικός μετά από 20 παιχνίδια είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη 4η Χαλκίδα.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δεν κατάφερε να κερδίσει στην 21η αγωνιστική ούτε το Ζευγολατιό που βρίσκεται στην τελευταία θέση στην βαθμολογία. Το ''τριφύλλι'' αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης από την 10η αγωνιστική όπου είχε κερδίσει το Λουτράκι εκτός έδρας με 1-0.

Οι παίκτες του Παναρκαδικού θέλουν την νίκη που θα τους βοηθήσει να ανέβουν ψυχολογικά και βαθμολογικά, έτσι ώστε να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις και να μην χαθεί το πολύ καλό ξεκίνημα που είχαν στην αρχή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων