ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Επεισοδιακή" ήττα του Παναρκαδικού στην Αχαγιά (VIDEO-PHOTOS)

Ο Παναρκαδικός γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Αχαϊκής. Ο αγώνας σημαδεύτηκε για ακόμα μια χρονιά από σοβαρά επεισόδια. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και την στιγμή των επεισοδίων.

 

Ο Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αχαϊκή και γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μικελάτος με κεφαλιά στο 24' λεπτό της αναμέτρησης. Ένα γκολ το οποίο φάνηκε αρκετό για την Αχαϊκή έτσι ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά πριν δεχτεί το γκολ για να ανοίξει το σκορ. Ο Κολιόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

Η ομάδα της Αχαϊκής στο 54' έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Αναγνωστόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου. Τα δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες της Αχαϊκής και ο κακός αγωνιστικός χώρος βοήθησαν την ομάδα της Αχαγιάς να κρατήσει το αποτέλεσμα και να φύγει νικήτρια απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων