ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να αφήσει πίσω την ήττα στον Ταύρο

Σαν μια κακή παρένθεση θέλουν να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Παναρκαδικού την ήττα από τον Φωστήρα.

 

Προπόνηση με χαλάρωμα μετά το Κυριακάτικο ματς στην Αθήνα περιελάμβανε το πρόγραμμα εχθές Δευτέρα για τους παίκτες του Τριφυλλιού. 

Το βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα φιλοξένησε για μια ακόμα φορά την ομάδα του Παναρκαδικού, καθώς μετά τις καιρικές συνθήκες και τις έντονες βροχοπτώσεις  που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην πόλη οι διοικούντες της ομάδας προτίμησαν να προφυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο στο γηπέδου του Παναρκαδικού. 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του σήμερα Τρίτη 17/1, ανανεώνοντας το ραντεβού των προπονήσεων για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τις τελευταίες μέρες μαζί με την ομάδα του Παναρκαδικού προπονείται και ο Βασίλης Γκίτζιας. Ο νεαρός αμυντικός με καταγωγή από την Τρίπολη, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ακολουθεί τις προπονήσεις του Τριφυλλιού. Ο Γκίτζιας στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Τεγέας, καθώς και του Αστέρα με τις ομάδες υποδομών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων