ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτο δείγμα θετικό με Σαλαπάτα τρομερό!

Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 2-0 τον Πάμισο, εκτός έδρας, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2015-2016. Δύο γκολ του Σαλαπάτα έδωσαν τη νίκη στην αρκαδική ομάδα με τον Καδά να έχει δοκάρι στο 85'.

 

 Ο Πάμισος είχε μία φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος με τον Παναρκαδικό να βρίσκει τα πατήματά του και να απειλεί με τους Ντιόγκο, Βελισάρη και Αρώνη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στο γήπεδο τους Σαλαπάτα, Μηλιώτη, Γαρυφαλλόπουλο, Καδά, Μπίσια, Κώτσιρα, Σταθουλόπουλο, Κυριακόπουλο, με τους Κορτέση, Δήμο και Γογωνά να μπαίνουν στο 63’ και τον νεαρό Τσιακόπουλο στο 85'.

 

Το δεύτερο μέρος ήταν και το καλύτερο για τον Παναρκαδικό που έφτασε κοντά στο γκολ με τους Γαρυφαλλόπουλο, Κώτσιρα, Μπίσια και είδε τον Σαλαπάτα να σκοράρει δύο φορές δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. 

 

Ο Σαλαπάτας έκανε το 1-0 στο 67' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έξι λεπτά αργότερα, με παρόμοιο τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 2-0.

 

Ο Καδάς είχε δοκάρι στο 85' με το Τριφύλλι να φτάνει κοντά στο 3-0.

 

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναρκαδικό που διαθέτει ισχυρό ρόστερ και μοντάρεται για μεγάλα πράγματα!

 

LIVE

Πάμισος-Παναρκαδικός 0-2 (Σαλαπάτας 67', 73'-Δοκάρι ο Καδάς στο 85')

 

 Στο γήπεδο βρίσκεται ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, ο β’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μποροβήλος και ο σκάουτερ, Νίκος Γαλανακόπουλος.

 

Η ενδεκάδα του Παναρκαδικού: 

Μάνος, Αρώνης, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Βελισάρης, Αρδάμης, Μέλος, Χρήστου, Ντιόγκο, Τσόφλιος

 

Η υπόλοιπη αποστολή: Νικολίτσας, Κορτέσης, Σταθουλόπουλος, Καδάς, Δήμος, Γαρυφαλλόπουλος, Ασεν, Σαλαπάτας, Μηλιώτης, Τσιακόπουλος, Μπεντεβής, Μπίσιας, Κώτσιρας, Πετρόπουλος, Γογωνάς, Κυριακόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων