ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλογιαννίδης: "Ωραία μέρα και ας βρέχει..." (VIDEO)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά φυσικά και τη σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στην Καλαμάτα, ήταν ο Κώστας Καλογιαννίδης. Ο τεχνικός του Παναρκαδικού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, για μια ωραία μέρα... παρά τη βροχή της Καλαμάτας, ενώ αναφέρθηκε στη σωστή διαχείριση από τους παίκτες του, αλλά και την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είχαμε να παιξουμε μια μια ομάδα η οποία είχε κάποια προβλήματα, βέβαια είναι ψηλά στη βαθμολογιά, αλλά και εμείς ήρθαμε με αξιώσεις να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. είναι ωραία μέρα για εμάς, παρά το ότι έξω βρέχει. Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο πιστέψαμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε. Καταφέραμε και αναχαιτίσαμε τα οπλα του αντιπάλου και καταφέραμε και εμείς με το πλάνο που είχαμε και να πετύχουμε δύο ωραία τέρματα.

Αυτή η νίκη μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοι για τη συνέχεια, η ομάδα μας έχει νιάτα, έχει θέληση, έχει πάθος και το έδειξε και σε άλλα παιχνίδια. Στα περασμένα παιχνίδια η τύχη μας γύρισε κάποιες φορές την πλάτη. Σήμερα, χωρίς να αδικήσουμε τον αντίπαλο, ευτυχήσαμε να μην δεχτούμε κάποιο τέρμα. Σήμερα ήρθαμε σε μια έδρα που ήρθαν κάποιες ομάδες και δεν τα κατάφεραν και πήραμε τους τρεις πόντους. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι και προχωράμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Τριμπόνια, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναρκαδικού.

"Είναι μια μεγάλη νίκη γι την ομάδα μας. Βασιστήκαμε στο πλάνο μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, εφαρμόσαμε στο 100% ότι μας είπε ο κόουτς, το πιστέψαμε και κερδίσαμε. Η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα, τη σεβόμαστε, δεν την φοβηθήκαμε και πήραμε ένα μεγάλο διπλό. Είμαι ευχαριστημένος για το γκολ και που κέρδισε η ομάδα μας, αλλά είναι μεγαλύτερη χαρά να έχεις σκοράρει κιόλας".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων