ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Μας αδικεί το αποτέλεσμα"

Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος μίλησε στο a-s για την απόδοση της ΑΕΚ με τον ΑΟ Υπάτου και για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

"Το σημερινό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Αλλα δεν θα ήθελα να σταθώ μόνο στο σημερινό αποτέλεσμα αλλά θα ήθελα να σταθώ στην γενική εικόνα της ομάδας από την στιγμή που είμαι στην ομάδα γιατί για αυτό το διάστημα μπορώ να μιλήσω. Η ομάδα και στα προηγούμενα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και σε αυτό του κυπέλλου με τον Παναρκαδικό είχε πάρα πολύ καλή παρουσία και πιστεύω έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που πρέπει. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και για τις πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό".

Η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 2 γκολ. Ωστόσο με δύο ξαφνικά τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν μπορέσατε να πάρετε τη πρώτη σας νίκη. Που πιστεύεις ότι οφείλετε αυτό;

"Δεν πιστεύω ότι οφείλεται κάπου συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο έτσι είναι μπορείς να χάσεις αλλά και να πάρεις ένα παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά. Αλλα πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε σήμερα θα το πάρουμε κάπου αλλού".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων