ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στα... βάσανα η ΑΕΚ Τρίπολης! (Video/photos)

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ΑΕΚ Τρίπολης, το απόγευμα της Δευτέρας (05/08) στο ΔΑΚ Τρίπολης! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του a-s.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρώτη... βροχερή για τον Δημήτρη Μεϊδάνη και τους ποδοσφαιριστές του στο ΔΑΚ Τρίπολης το απόγευμα της Δευτέρας! Η ΑΕΚ συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά εφέτος ενόψει της σεζόν 2019-20 που θα βρει τους κιτρινόμαυρους στη Γ' Εθνική.

Στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, πήραν μέρος 18 ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μεϊδάνη και του Δημήτρη Τσετσώνη.

Το πρόγραμμα δεν είχε ιδιαίτερη πίεση μιας και στόχος του προπονητικού επιτελείου της ΑΕΚ ήταν να γίνει απλώς ένα ξεμούδιασμα. 

Την Τρίτη (06/08) παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και όπως είπε στο a-s, o Δημήτρης Μεϊδάνης, σιγά σιγά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν με διπλές προπονήσεις να έρχονται στα μέσα της εβδομάδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Το βίντεο:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων