ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν (Χ)αλάστηκαν!

Παναρκαδικός και ΠΑΟ Βάρδας έμειναν στο 1-1 σ'ένα σκληρό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις που διατηρεί και τις δύο ομάδες αρκετά μακριά από τον υποβιβασμό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της αναμέτρησης καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση άνηκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Χότζιτς πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση σε κοντινή προβολή του Πολίτη.

Ο Παναρκαδικός απέιλησε με τον Γιουκούδη,όταν έπειτα από σέντρα του Μπούτα ο σέντερ φορ των πρασίνων έπιασε μια κεφαλιά στην οποία όμως ο Καπούταγλης είχε απάντηση.

Στο 27' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Στρέμπας εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Δημητρίου που την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μετά το 1-0 αλλά δεν δημιούργησαν κάποια φάση με το 1-0 να είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός ξεκίνησε μπήκε δυνατά έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά από μια ανύποπτη φάση ήρθε η ισοφάριση με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Νικολόπουλου στο 54'.

Από αυτό το σημείο και έπειτα ο Παναρκαδικός είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης προσπαθώντας να φτάσει στην νίκη.

Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Ομπόσου είχε μια καλή ευκαιρία στο 70' αλλά ο Σιδέρης πραγματοποίησε σωτήρια προβολή στο σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός του Παναρκαδικού.

Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και έδωσαν την πρωτοβουλία στον Παναρκαδικό δίνοντας έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία.

Στο 88' ο Λουκόντζια βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα από μπαλιά του Μπαξεβάνου αλλά ο Καπούταγλης χρησιμοποίησε το σώμα του ως ασπίδα για να απομακρύνει τον κίνδυνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων