ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άνετα ο Παναρκαδικός, 3-0 στο Λεωνίδιο

O ανώτερος Παναρκαδικός πέρασε από το Λεωνίδιο (0-3) για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, κατακτώντας τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος


Ήταν θέμα ποιότητας και εμπειρίας. Ο Παναρκαδικός ξέρει πολύ καλά τα μονοπάτια της Γ' Εθνικής και δεν είχε πρόβλημα να περάσει από την έδρα του Λεωνιδίου, επικρατώντας με 3-0.

Μόλις στο 6' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου σε σέντρα του Συρεγγέλα, ενώ στο 48' ο Νάτσης με σουτ κλείδωσε το τρίποντο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87' με πολύ ωραίο γκολ του Γιουγκούδη.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι φετινοί βαθμοί για τον Παναρκαδικό στον 5ο όμιλο την ώρα που το Λεωνίδιο παραμένει τελευταίο χωρίς πόντο.

Λεωνίδιο (Γιάννης Νενεκούμης): Κ. Γιαννούσης, Δολιανίτης (46' Τσεμπελής), Βρεττάκης, Καττής (66' Λάλας), Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Κατσαρός, Καλφούντζος, Καραγκούνης (36' Σπυρόπουλος), Κατσικαδάς, Μπακάλης-Κέλλυ.

Παναρκαδικός (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (55' Μπινιώρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Ν. Λυμπερόπουλος (78' Δ. Λυμπερόπουλος), Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας (63' Γκουγκούδης)

Γκολ: 6' Λυμπερόπουλος, 48' Νάτσης, 87' Γιουγκούδης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων