ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαχειοφόρος αγορά από τον Αρη Τρίπολης

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν στην Β' Εθνική Γυναικών, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας (29/8, 18:00) η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης, ενώ προχωρά και σε λαχειοφόρο αγορά!

Αναλυτικά:

"Στις 29/8 παρακαλούνται όλες οι παίκτριες του Άρη Τρίπολης να παρευρεθούν στο playtime,ώρα 6 το απόγευμα,με σκοπό να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση για τη νέα χρονιά".

 

 

Παράλληλα, "Η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης διεξάγει λαχειοφόρο αγορά οικονομικής ενίσχυσης με σκοπό να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα του συλλόγου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017. Τα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές είναι μία μοτοσυκλέτα piaggio zip 50 2t και ένα κινητό τηλέφωνο smartphone MLS TOP. Η κλήρωση θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου 2016 μαζί με το λαϊκό λαχείο. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε και ευελπιστούμε πως πολλοί από εσάς θα σταθείτε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας όπως έχετε κάνει τα τελευταία 3 χρόνια! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λαχειοφόρο επικοινωνήστε με τον κύριο Γιάννη Τζόρβα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στους λαχνούς".

 

Ακόμα την ίδια μέρα και ώρα αναμένεται να συγκεντρωθεί και η παιδική ομάδα του Άρη Τρίπολης!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων