ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στις 7 Ιουνίου και η σύμπτωση με την ΑΕΛ (vid)

Ο Αστέρας αγωνίστηκε στη Λεωφόρο στις 3 Ιουνίου και υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στις 7 του μήνα. Ήταν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι-οφ και οι κιτρινομπλέ κρατούσαν στα χέρια τους την δεύτερη θέση και την συμμετοχή σε ομίλους του Εuropa League για δεύτερη σερί χρονιά.

 

Αποτέλεσμα; 0-0 με τον Παναθηναϊκό και 1-0 με γκολ του Ιγκλέσιας στην Τρίπολη με τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι, μία ομάδα από την επαρχία έγραψε ιστορία καθώς με τη συμμετοχή στους ομίλους έγινε η πρώτη από την περιφέρεια με τα περισσότερα ματς στην Ευρώπη!

Οι Αρκάδες πήραν με τον Ιγκλέσιας στο 77΄ τη νίκη και το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa, ενώ ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τελευταίος.

Ο Αργεντινός, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, προχώρησε και με πανέμορφο τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ιτάνζ γράφοντας το τελικό 1-0. Ενα αποτέλεσμα που σφράγισε την παρουσία των Αρκάδων στους ομίλους του Europa League της επόμενης σεζόν.

Φέτος στις 7 Ιουνίου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ στον Κάμπο για την 1η αγωνιστική των Play Out, θέλοντας να κατακτήσει το τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61' Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75' Τσοκάνης


ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82' Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70' Περέιρα), Κουλούρης (59' Σαββίδης), Αθανασιάδης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων