ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η απόδοση των κιτρινομπλέ στους Ζωσιμάδες

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τους Ζωσιμάδες ο Αστέρας, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η απόδοση των κιτρινομπλέ μέσω του a-s.

ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αθανασιάδης: Ήταν εξαιρετικός σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, κρατώντας το μηδέν. Από τις εμφανίσεις που δίνουν βαθμό ή βαθμούς σε μια ομάδα.

 

Άνχελ: Σταθερός στην άμυνά του, βγήκαν φάσεις από εκεί αλλά δεν πλήρωσε κάποια η ομάδα του.

 

Κώτσιρας: Καλά ανεβάσματα, προσεκτικές μεταβιβάσεις ενώ αμυντικά ήταν σταθερός με ελάχιστα λάθη. Μία μεστή εμφάνιση από τον Γιάννη Κώτσιρα.

 

Πασαλίδης: Ειχε στιγμές που έχασε τον αντίπαλό του, οπως στο γλιστρημα με το Μάνο, αλλά γενικά ήταν καλός κι αυτός.

 

Τριανταφυλλόπουλος: Δυνατός και παθιασμένος. Είχε κάποια λάθη που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μοιραία (στο ξεκίνημα του γκολ των Ιωαννίνων που δε μέτρησε και σε 1-2 στατικές φάσεις). Ειχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. 

 

Μουνάφο: Εδινε ρυθμό, βοηθούσε στον άξονα και ήταν από τα ματς που θυμηθήκαμε πόσο καλά παίζει με τον Ιγκλέσιας.

 

Ιγκλέσιας: Στο 48' είχε μια σπουδαία ευκαιρία αλλά ο Μιχαήλ απέκρουσε την προσπάθειά του. Γενικά ήταν καλός ο αρχηγός, έδωσε μονομαχίες τις οποίες και κέρδισε και έδειξε ότι ήταν απώλεια κόντρα στο Λεβαδειακό. Προσωπικότητα, ηγέτης.  Στο 76' μάλιστα είχε κι ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση αλλά και πάλι ο Μιχαήλ ήταν εκεί. 

 

Βαλιέντε: Είχε σημαντικές παρεμβάσεις, κόβοντας αντιπάλους σε επιθέσεις που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε γκολ. Καθοριστική η συμβολή του στο ματς.

 

Μπέλοκ: Δεν είδαμε πολλά από τον Αργεντινό αλλά όποτε παίζει στα άκρα χάνεται. Δεν είναι η θέση του, θα ήταν άδικο να είμαστε αυστηροί μαζί του.

 

Τσιλιανίδης: Είχε καλές στιγμές, θα μπορούσε στο 21' να ανοίξει το σκορ αλλά ο Μιχαήλ του αρνήθηκε. Γενικότερα ήταν δραστήριος και έδωσε βοήθειες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μπορεί περισσότερα και το ξέρει.

 

Μανιάς: Μέχρι το 30' που έπαιξε λόγω τραυματισμού, ήταν καλός, είχε διάθεση και έδειξε ότι θέλει να είναι μέσα στις φάσεις.

 

Αραβίδης: Πέρασε στο ματς στο 30' αντί του Μανιά. Έδωσε μάχες, το πάλεψε κι αυτός αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει τρίποντο παραμονής στην ομάδα του.

 

Τασουλής: Από το 68' που μπήκε αντί του Μπέλοκ έδωσε περισσότερα. Είχε διάθεση, όρεξη και την πάσα στον Ιγκλέσιας απ' όπου παραλίγο να γίνει το 0-1.

 

Βλάχος: Μπήκε αντί του Τσιλιανίδη στο 88' δεν μπορεί να κριθεί..

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων